Radicchio de porc chinezesc se înfășoară cu sos dulce fierbinte
Rețeta Radicchio de porc chinezesc se înfășoară cu sos de scufundare fierbinte-dulce ar putea satisface pofta ta chineză în aproximativ 45 minute. Această rețetă servește 8. Pentru $1.84 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 263 calorii. Un amestec de pudră de cinci condimente, sos de soia, muștar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este bun. Încercați Împachetări de creveți și chiftele de porc cu sos de scufundare vietnamez, Grătar chinezesc tras glisoare de porc cu Cukes murate și morcovi și sos de muștar dulce și fierbinte, și Învelișuri de porc din frunze chinezești pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un robot de bucătărie, usturoi vârtej, 1/2 cană sos de soia, uleiul, zahărul și pudra de cinci condimente până la amestecare. Puneți filetul de porc într-un vas superficial sau o pungă de plastic cu fermoar și adăugați încet amestecul de soia. Întoarceți carnea de porc pentru a acoperi în marinată. Acoperiți și refrigerați cel puțin 1 oră și atâta timp cât peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
Cu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Tăiat în Fâșii De 1,2 Cm
2
Preîncălziți broilerul la mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
3
Transferați carnea de porc într-o tigaie tapetată cu folie; aruncați marinada. Poziționați tigaia de prăjire la 6 până la 8 inci sub broiler și gătiți până când carnea începe să se rumenească deasupra, aproximativ 10 minute. Întoarceți carnea de porc, mutați tigaia în centrul cuptorului și reduceți căldura la 35
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
4
Prăjiți carnea până când un termometru introdus în centrul celei mai groase părți ajunge la 150, aproximativ 30 de minute (carnea trebuie să fie ușor roz; tăiată pentru a verifica).
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
5
Transferați pe o tăietură, acoperiți ușor cu folie și lăsați să se odihnească 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
6
Între timp, într-un castron mic amestecați împreună sosul de prune, muștarul, restul de 2 linguri de sos de soia și Sriracha; transferați sosul într-un vas de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciupiți Semințele De Susan Alb
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
Sriracha
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate Suplimentare
7
Pentru a asambla împachetări, feliați filetul foarte subțire și aranjați 1 felie pe fiecare frunză de radicchio. Se acoperă cu ceapă verde și panglici de ridiche. Trageți partea de jos a fiecărei frunze și pliați părțile spre interior pentru a mânca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, Zdrobit
Apa Plus 2 Linguri Sare
Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)