Rack de miel cu șobolani
Rack de miel cu șobolani este un fără gluten, fără lactate și primar rețetă cu 3 porții. O porție conține 266 calorii, 7g de proteine, și 5g de grăsime. Pentru $ 2.75 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, ceapă, sare și piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 75%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Raft de miel cu șalotă caramelizată și crustă de cimbru, Cotlete de miel cu sos de cremă Curry sau raft de miel, și Friptură De Miel Cu Sos De Miel Picant pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți morels într-un castron și adăugați 2 căni de apă clocotită.
Tăiați și aruncați cea mai mare parte a grăsimii de suprafață din miel.
Așezați o tigaie antiaderentă rezistentă la cuptor de 11 sau 12 inci la foc mediu-mare. Când tigaia este fierbinte, puneți raftul de miel, cu partea grasă în jos, în tigaie și gătiți până se rumenesc, 3 până la 4 minute; vârful rack-ului înainte și înapoi, după cum este necesar, pentru a colora uniform.
Scoateți tigaia de pe foc (pentru a reduce stropirea) și adăugați 2 linguri de oțet balsamic și 2 linguri de madeira. Reveniți la căldură și agitați tigaia până când cea mai mare parte a lichidului se evaporă.
Îndepărtați din nou căldura și puneți mielul, oasele în jos, într - o tigaie de 9 pe 13 inci. Puneți tigaia deoparte.
Cu mâna strângeți ușor morelele în apă pentru a elibera granulația. Apoi ridicați ciupercile și stoarceți uscat. Ținând morelele sub apă curgătoare rece, masați din nou ușor și strângeți-le pentru a elibera orice pietriș care rămâne.
Puneți mai multe în tigaie.
Turnând cu grijă, fără a deranja granulația în castron, măsurați 1 cană de apă înmuiată și adăugați la tigaie. Aruncați apa rămasă.
Adăugați ceapa, oțetul rămas și madeira și untul în tigaie. Acoperiți și puneți la foc mare până la fierbere, apoi descoperiți și fierbeți ușor până când lichidul este redus cu aproximativ o treime, aproximativ 7 minute.
Așezați un suport pentru cuptor în poziția cea mai joasă și altul în centrul unui cuptor de 450. Set tigaie cu amestec eșalotă pe cel mai mic raft și se coace până când lichidul este gros și barbotare, 18-22 minute, agitând ocazional. Păstrați cald dacă este gata înainte de miel.
Între timp, introduceți un termometru pentru carne în centrul capătului îngust al mielului. La cinci minute după ce șobolanii au intrat în cuptor, puneți mielul pe raftul din mijloc și prăjiți până când termometrul înregistrează 135 pentru mediu-rar, 12 până la 15 minute (capătul mare va fi rar; gătiți aproximativ 5 minute mai mult pentru mediu spre mediu-rar).
Scoateți mielul și lăsați să stea cel puțin 5 minute.
Așezați mielul pe un platou și adăugați amestecul de șalot. Însoțiți cu watercrss.
Tăiați carnea între coaste. Condimentează după gust cu sare și piper.