Rack de miel cu șobolani

Rack de miel cu șobolani
Rack de miel cu șobolani este un fără gluten, fără lactate și primar rețetă cu 3 porții. O porție conține 266 calorii, 7g de proteine, și 5g de grăsime. Pentru $ 2.75 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, ceapă, sare și piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 75%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Raft de miel cu șalotă caramelizată și crustă de cimbru, Cotlete de miel cu sos de cremă Curry sau raft de miel, și Friptură De Miel Cu Sos De Miel Picant pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți morels într-un castron și adăugați 2 căni de apă clocotită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci MorelCiuperci Morel
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Cojiți șalotele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
3
Tăiați și aruncați cea mai mare parte a grăsimii de suprafață din miel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
4
Așezați o tigaie antiaderentă rezistentă la cuptor de 11 sau 12 inci la foc mediu-mare. Când tigaia este fierbinte, puneți raftul de miel, cu partea grasă în jos, în tigaie și gătiți până se rumenesc, 3 până la 4 minute; vârful rack-ului înainte și înapoi, după cum este necesar, pentru a colora uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Raft De MielRaft De Miel
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Scoateți tigaia de pe foc (pentru a reduce stropirea) și adăugați 2 linguri de oțet balsamic și 2 linguri de madeira. Reveniți la căldură și agitați tigaia până când cea mai mare parte a lichidului se evaporă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
MadeiraMadeira
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Îndepărtați din nou căldura și puneți mielul, oasele în jos, într - o tigaie de 9 pe 13 inci. Puneți tigaia deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Cu mâna strângeți ușor morelele în apă pentru a elibera granulația. Apoi ridicați ciupercile și stoarceți uscat. Ținând morelele sub apă curgătoare rece, masați din nou ușor și strângeți-le pentru a elibera orice pietriș care rămâne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Ciuperci MorelCiuperci Morel
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
8
Puneți mai multe în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci MorelCiuperci Morel
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
9
Turnând cu grijă, fără a deranja granulația în castron, măsurați 1 cană de apă înmuiată și adăugați la tigaie. Aruncați apa rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
10
Adăugați ceapa, oțetul rămas și madeira și untul în tigaie. Acoperiți și puneți la foc mare până la fierbere, apoi descoperiți și fierbeți ușor până când lichidul este redus cu aproximativ o treime, aproximativ 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
MadeiraMadeira
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
11
Așezați un suport pentru cuptor în poziția cea mai joasă și altul în centrul unui cuptor de 450. Set tigaie cu amestec eșalotă pe cel mai mic raft și se coace până când lichidul este gros și barbotare, 18-22 minute, agitând ocazional. Păstrați cald dacă este gata înainte de miel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
12
Între timp, introduceți un termometru pentru carne în centrul capătului îngust al mielului. La cinci minute după ce șobolanii au intrat în cuptor, puneți mielul pe raftul din mijloc și prăjiți până când termometrul înregistrează 135 pentru mediu-rar, 12 până la 15 minute (capătul mare va fi rar; gătiți aproximativ 5 minute mai mult pentru mediu spre mediu-rar).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
13
Scoateți mielul și lăsați să stea cel puțin 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
14
Așezați mielul pe un platou și adăugați amestecul de șalot. Însoțiți cu watercrss.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
15
Tăiați carnea între coaste. Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții3
Scor De Sănătate38
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista