Rack De Miel Cu Crustă De Fistic

Rack De Miel Cu Crustă De Fistic
Rack de miel cu crustă de fistic ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 438 calorii, 37g de proteine, și 27G de grăsime per portie. Această rețetă servește 8. Pentru $ 7.18 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți muștar dijon, fistic, maghiran și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 72%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Rack de fistic afumat de miel, Rack de miel incrustat cu fistic, și Raft de miel ars cu tapenadă de fistic pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Procesați primele 3 ingrediente în robotul de bucătărie 30 de secunde sau până când sunt măcinate fin.
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2
Transferați amestecul de firimituri într-un vas sau o tigaie superficială.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Ungeți mielul cu muștar Dijon și presărați sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Pulpă De Miel, Cu OsPulpă De Miel, Cu Os
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
4
Se rulează în amestec de firimituri, se acoperă bine. Se răcește 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
5
Gatiti mielul, in loturi, in ulei incins intr-o tigaie mare la foc mediu-mare 1 minut pe fiecare parte sau pana se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Transferați în 2 (13 x 9 inci) vase de copt ușor unse.
7
Coaceți mielul la 350 timp de 24 de minute sau până când un termometru pentru carne introdus în cea mai groasă porție înregistrează 135 (mediu-rar) sau coaceți 30 până la 35 de minute sau până când un termometru pentru carne introdus în cea mai groasă porție înregistrează 145 (mediu).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
8
Scoateți din cuptor; acoperiți ușor cu folie de aluminiu și lăsați să stea 5 minute sau până când termometrul înregistrează 145 (mediu-rar) sau 160 (mediu).
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
9
Tăiați în cotlet și serviți cu gust de fasole neagră de afine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
(puteți Folosi Un Cuke Obișnuit, Dar Sămânțați-l și Dacă Pielea Este Ceară, Curățați-l)(puteți Folosi Un Cuke Obișnuit, Dar Sămânțați-l și Dacă Pielea Este Ceară, Curățați-l)
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate33
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista