Rack De Miel Cu Crustă De Fistic
Rack de miel cu crustă de fistic ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 438 calorii, 37g de proteine, și 27G de grăsime per portie. Această rețetă servește 8. Pentru $ 7.18 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți muștar dijon, fistic, maghiran și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 72%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Rack de fistic afumat de miel, Rack de miel incrustat cu fistic, și Raft de miel ars cu tapenadă de fistic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Procesați primele 3 ingrediente în robotul de bucătărie 30 de secunde sau până când sunt măcinate fin.
Transferați amestecul de firimituri într-un vas sau o tigaie superficială.
Ungeți mielul cu muștar Dijon și presărați sare și piper.
Se rulează în amestec de firimituri, se acoperă bine. Se răcește 2 ore.
Gatiti mielul, in loturi, in ulei incins intr-o tigaie mare la foc mediu-mare 1 minut pe fiecare parte sau pana se rumenesc.
Transferați în 2 (13 x 9 inci) vase de copt ușor unse.
Coaceți mielul la 350 timp de 24 de minute sau până când un termometru pentru carne introdus în cea mai groasă porție înregistrează 135 (mediu-rar) sau coaceți 30 până la 35 de minute sau până când un termometru pentru carne introdus în cea mai groasă porție înregistrează 145 (mediu).
Scoateți din cuptor; acoperiți ușor cu folie de aluminiu și lăsați să stea 5 minute sau până când termometrul înregistrează 145 (mediu-rar) sau 160 (mediu).
Tăiați în cotlet și serviți cu gust de fasole neagră de afine.