Rack clasic de miel
Rack clasic de miel este un fără gluten, fără lactate și întreg 30 felul principal. Această rețetă face 2 porții cu 1064 calorii, 37g de proteine, și 100g de grăsime fiecare. Pentru $7.1 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2304 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Această rețetă de la Simply Recipes necesită sare, ulei de măsline extravirgin, cimbru și usturoi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 0%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Cotlete de miel cu sos de cremă Curry sau raft de miel, Friptură De Miel Cu Sos De Miel Picant, și Raft de miel.
Instrucțiuni
Marinați mielul în frecare: frecați Rib rack(e) peste tot cu amestec de rozmarin, cimbru și usturoi.
Se presară cu piper negru proaspăt măcinat.
Așezați într-o pungă groasă de plastic cu ulei de măsline.
Întindeți uleiul în jur, astfel încât să acopere raftul(rafturile) de miel peste tot. Stoarceți cât mai mult aer din pungă și sigilați.
Așezați într-un recipient, astfel încât, dacă punga se scurge, recipientul să prindă scurgerea.
Dacă doriți, puneți-l la frigider peste noapte. Sau, dacă nu marinați peste noapte, lăsați rafturile de miel să stea în marinada de frecare, deoarece ajunge la temperatura camerei înainte de gătit.
Scoateți raftul de miel din frigider la 1 1/2 până la 2 ore înainte de a-l găti, astfel încât să ajungă la temperatura camerei. (Dacă carnea nu este la temperatura camerei, îi va fi greu să gătească uniform.)
Preîncălziți cuptorul la 450 F, aranjați grătarul cuptorului astfel încât mielul să fie în mijlocul cuptorului.
Scorați grăsimea, presărați sare și piper, înfășurați oasele în folie, așezați-le în tigaie cu partea de grăsime în sus: scorați grăsimea, făcând tăieturi ascuțite de mică adâncime prin grăsime, distanțate la aproximativ un centimetru.
Presărați raftul peste tot cu sare și piper.
Așezați osul cremalierei de miel cu partea în jos (partea grasă în sus) pe o tigaie căptușită cu folie. Înfășurați coastele expuse într-o mică folie, astfel încât să nu ardă.
Prăjiți mai întâi la foc mare pentru a se rumeni, apoi reduceți focul pentru a termina:
Așezați friptura în friptura cuptorului la 450 F timp de 10 minute (mai mult dacă prăjiți mai mult de un raft) sau până când suprafața fripturii este rumenită frumos.
Apoi coborâți focul la 300 de litri F. gătiți timp de 10-20 de minute mai mult (în funcție de dimensiunea grătarului de miel, dacă prăjiți mai multe grătare și cât de rar sau bine făcut doriți mielul dvs.), până când un termometru pentru carne introdus în cea mai groasă parte a cărnii 125 de litri F pe a Pentru rare sau 135 de litri f Pentru rare medii.
Scoateți din cuptor, acoperiți cu folie și lăsați să se odihnească timp de 15 minute.
Tăiați Cotletele de miel departe de raft, tăind între oase.
Serviți 2-3 cotlete de persoană.