Raci cu coajă moale BBQ cu ceapă Vidalia la grătar
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Crabi cu coajă moale BBQ cu ceapă Vidalian la grătar. Această rețetă face 4 porții cu 1901 de calorii , 17 g de proteine și 156 g de grăsime fiecare. Pentru 6,31 USD per porție , această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 4 iulie va fi și mai specială cu această rețetă. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără lactate . Mergeți la magazin și luați slănină, piper măcinat, sare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 23 de minute . În general, această rețetă câștigă un scor solid de 49% . Încercați crabi picante cu coajă moale , crabi cu coajă moale cu compot de roșii și crabi prăjiți cu coajă moale Benedict pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți margarina la foc mic-mediu și adăugați ulei de măsline, sare, piper, sos iute, suc de lămâie și bacon. Se fierbe timp de 2 minute. Se lasa sa se raceasca.
Puneți crabii curățați pe farfurie. Acoperiți generos crabii cu sosul, asigurându-vă că ridicați părțile laterale ale cojii pentru a acoperi carnea în interior. Păstrați sosul rămas pentru ungere. Acoperiți crabii și lăsați-l la marinat la frigider pentru cel puțin 2 ore.
Încălziți grătarul la mediu-scăzut.
Puneți crabii pe grătar cu susul în jos. Se unge cu sosul rămas în timp ce se gătesc. Gătiți crabii aproximativ 3 până la 4 minute pe fiecare parte. Crabul va fi crocant la exterior, iar carnea din interior va deveni albă.
Scoateți de pe grătar și serviți acoperit cu ceapă Vidalia la grătar.
Încălziți grătarul sau tigaia antiaderentă la foc mediu-mare.
Curățați ceapa și tăiați rondele subțiri. Se amestecă inelele cu condimente și ulei de măsline.
Gatiti pana ce ceapa devine limpede si incepe sa se caramelizeze.
Serviți peste crab la grătar.
Vin recomandat: Chardonnay, Riesling, Pinot Grigio
Crabul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Riesling și Pinot Grigio. Crabul răcit are un gust grozav cu pinot grigio. Crabul cald (mai ales cu unt) poate fi asortat cu un Chardonnay unt sau un Riesling crocant cu fructe. Talbott Vineyards Kali Hart Chardonnay cu o evaluare de 5 din 5 stele pare a fi o potrivire bună. Costă aproximativ 27 de dolari pe sticlă.
![Talbott Vineyards Kali Hart Chardonnay]()
Talbott Vineyards Kali Hart Chardonnay
O expresie pură de fructe a podgoriei noastre, Talbott Chardonnay, Kali Hart este luxuriantă și plină de viață. Influența minimă a vinificatorului îi permite lui Kali Hart Chardonnay să evidențieze puterea podgoriilor din moșia lui Talbott. Nasul bogat, primitor, prezintă note tropicale strălucitoare care continuă pe gust, unde aromele răcoritoare de ananas și miere sunt completate de aciditate răcoritoare. Un mijloc de gust generos duce la un final lung de citrice și fructe tropicale, cu note de stejar francez și mineralitate.