Raci cu coajă moale BBQ cu ceapă Vidalia la grătar

Raci cu coajă moale BBQ cu ceapă Vidalia la grătar
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Crabi cu coajă moale BBQ cu ceapă Vidalian la grătar. Această rețetă face 4 porții cu 1901 de calorii , 17 g de proteine și 156 g de grăsime fiecare. Pentru 6,31 USD per porție , această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 4 iulie va fi și mai specială cu această rețetă. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără lactate . Mergeți la magazin și luați slănină, piper măcinat, sare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 23 de minute . În general, această rețetă câștigă un scor solid de 49% . Încercați crabi picante cu coajă moale , crabi cu coajă moale cu compot de roșii și crabi prăjiți cu coajă moale Benedict pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Topiți margarina la foc mic-mediu și adăugați ulei de măsline, sare, piper, sos iute, suc de lămâie și bacon. Se fierbe timp de 2 minute. Se lasa sa se raceasca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente De Legume UscateCondimente De Legume Uscate
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
¼ Cană Grămadă De Făină¼ Cană Grămadă De Făină
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
2
Puneți crabii curățați pe farfurie. Acoperiți generos crabii cu sosul, asigurându-vă că ridicați părțile laterale ale cojii pentru a acoperi carnea în interior. Păstrați sosul rămas pentru ungere. Acoperiți crabii și lăsați-l la marinat la frigider pentru cel puțin 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
3
Încălziți grătarul la mediu-scăzut.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
4
Puneți crabii pe grătar cu susul în jos. Se unge cu sosul rămas în timp ce se gătesc. Gătiți crabii aproximativ 3 până la 4 minute pe fiecare parte. Crabul va fi crocant la exterior, iar carnea din interior va deveni albă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
CrabiCrabi
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
5
Scoateți de pe grătar și serviți acoperit cu ceapă Vidalia la grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VidaliaCeapa Vidalia
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
6
Încălziți grătarul sau tigaia antiaderentă la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Curățați ceapa și tăiați rondele subțiri. Se amestecă inelele cu condimente și ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
8
Gatiti pana ce ceapa devine limpede si incepe sa se caramelizeze.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
9
Serviți peste crab la grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrabiCrabi

Vin recomandat: Chardonnay, Riesling, Pinot Grigio

Crabul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Riesling și Pinot Grigio. Crabul răcit are un gust grozav cu pinot grigio. Crabul cald (mai ales cu unt) poate fi asortat cu un Chardonnay unt sau un Riesling crocant cu fructe. Talbott Vineyards Kali Hart Chardonnay cu o evaluare de 5 din 5 stele pare a fi o potrivire bună. Costă aproximativ 27 de dolari pe sticlă.
Talbott Vineyards Kali Hart Chardonnay
Talbott Vineyards Kali Hart Chardonnay
O expresie pură de fructe a podgoriei noastre, Talbott Chardonnay, Kali Hart este luxuriantă și plină de viață. Influența minimă a vinificatorului îi permite lui Kali Hart Chardonnay să evidențieze puterea podgoriilor din moșia lui Talbott. Nasul bogat, primitor, prezintă note tropicale strălucitoare care continuă pe gust, unde aromele răcoritoare de ananas și miere sunt completate de aciditate răcoritoare. Un mijloc de gust generos duce la un final lung de citrice și fructe tropicale, cu note de stejar francez și mineralitate.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 23 m.
Porții4
Scor De Sănătate17
Revista