Rachetă sălbatică și salată de porumb la grătar

Racheta sălbatică și salata de porumb la grătar este o fără gluten și vegan farfurie. Pentru $1.41 pe portie, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 19g de grăsime, și un total de 227 calorii. Această rețetă servește 6. Dacă aveți la îndemână busuioc de mână, rachetă, mentă de mână și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Salată de roșii, ceapă roșie și rachetă cu ou prăjit, Chorizo la grătar și Provoleto Crostini la grătar, Salată de rață cu pere la grătar, rachetă și vinetă de vin roșu, și Rețetă De Spaghete Cu Rachete Sălbatice Și Ardei Iute pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți o oală mare de apă la fiert și par fierbeți porumbul.
Scoateți porumbul din apă și lăsați-l deoparte.
Preîncălziți un grătar sau o tigaie la grătar la foc mediu.
Grătați porumbul până se carbonizează ușor și sâmburii sunt fragede.
Lăsați să se răcească ușor, apoi tăiați sâmburii de pe știuleți. Într-o cratiță, combinați mierea, oțetul, apa de floare de portocal, coaja de portocală și sucul de portocale și aduceți la foc mic la foc mediu-mic. Se fierbe până se îngroașă ușor, aproximativ 7 minute.
Într-un castron mare, aruncați porumbul cu pansamentul și ierburile proaspete.
Pentru a servi: pe fiecare farfurie compuneți un teanc mic de rachetă și stropiți cu uleiul de măsline extravirgin și un vârf de sare de mare și piper. Se acoperă cu 2 linguri de amestec de porumb.