r: frittata de cartofi și brânză elvețiană
R: cartofi și frittata elvețiană ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă face 8 porții cu 237 calorii, 12g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru 86 cenți pe porție, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați sare de mare nerafinată, cartofi, ouă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Încercați Frittata Elvețiană, Frittata Elvețiană, și Frittata elvețiană și șuncă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți trei linguri de unt clarificat într-o tigaie pe o flacără medie. Aruncați șalotele decojite și feliate subțire în tigaie și prăjiți-le în unt până se parfumează.
Adăugați brânză elvețiană tocată grosier și cartofi tăiați subțire în tigaie și continuați să gătiți până când coaja Elvețiană se ofilește și cartofii sunt fragede atunci când sunt străpunși de o furculiță.Bateți o duzină de ouă pășunate cu trei linguri de smântână grea până când amestecul devine uniform. Condimentează ouăle după bunul plac cu sare și piper negru.Reduceți flacăra la mediu-scăzut, apoi turnați ouăle bătute și smântâna în tigaie, peste legume. Gatiti la mediu-mic pana abia setat, aproximativ sase minute sau cam asa ceva.
Așezați frittata în cuptor, sub broiler timp de aproximativ șase minute, până când este gătită.