Quinoa Vegană-Dovlecei La Grătar Umpluți Cu Quinoa

Quinoa Vegană-Dovlecei La Grătar Umpluți Cu Quinoa
Dovleceii la grătar umpluți cu quinoa vegană ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 180 de calorii, 6g de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Pentru 91 cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Dacă aveți la îndemână piper, caju, cățel de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 20 de minute. Acesta este adus la tine de Chow. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este destul de bun. Încercați Quinoa Vegană-Dovlecei La Grătar Umpluți Cu Quinoa, Clătite Vegane Cu Dovlecei Quinoa, și Chiftele vegane cu Quinoa cu paste de dovlecei pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați apa și caju într-un blender și lăsați să stea până se înmoaie, aproximativ 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CajuCaju
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Adăugați uleiul, usturoiul, sarea măsurată, chimenul și cayenne și amestecați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Transferați într-o cratiță medie.Clătiți quinoa într-o strecurătoare sub apă rece până când apa curge limpede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
4
Se transferă în cratiță cu amestecul de caju și se amestecă pentru a se combina.Se aduce la foc mic la foc mediu. Reduceți căldura la minim și continuați să fierbeți, amestecând ocazional cu o lingură de lemn și asigurându-vă că răzuiți fundul și părțile laterale ale tigaiei, până când carcasele exterioare albe de pe quinoa au apărut, dezvăluind mărgele translucide, aproximativ 15 până la 20 de minute. (În timp ce quinoa se gătește, încălziți grătarul și pregătiți dovleceii.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
CajuCaju
4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Se ia de pe foc.
1
Încălziți un grătar cu cărbune sau gaz la un nivel mediu (aproximativ 375 de grade F până la 425 de grade F).
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
2
Tăiați fiecare dovlecel pe jumătate pe lungime. Folosind o lingură mică, scoateți și aruncați carnea, lăsând aproximativ 1/4 inch intact în jurul marginii exterioare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
3
Așezați jumătățile de dovlecei pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
4
Ungeți interiorul și exteriorul jumătăților de dovlecei cu tot uleiul, apoi condimentați Generos ambele părți cu sare și piper; pus deoparte.Când amestecul de quinoa este gata, împărțiți-l uniform între jumătățile de dovlecei, întinzându-l într-un strat uniform și plat. Închideți jumătățile de dovlecei, potrivind jumătățile, dacă este posibil, pentru a sandwich umplutura. Asigurați fiecare dovlecel cu 4 scobitori, traversând 2 scobitori la fiecare capăt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
5
Așezați dovleceii umpluți pe grătar. Închideți grătarul și gătiți până când apar semne de grătar în partea de jos, aproximativ 6 minute. Întoarceți cu grijă dovleceii, închideți grătarul și gătiți până când apar urme de grătar pe a doua parte și umplutura este încălzită, cu aproximativ 5 până la 6 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
6
Transferați într-un platou de servire, îndepărtați scobitorii și serviți.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 20 m.
Porții6
Scor De Sănătate90
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista