Quinoa Vegană-Dovlecei La Grătar Umpluți Cu Quinoa

Dovleceii la grătar umpluți cu quinoa vegană ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 180 de calorii, 6g de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Pentru 91 cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Dacă aveți la îndemână piper, caju, cățel de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 20 de minute. Acesta este adus la tine de Chow. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este destul de bun. Încercați Quinoa Vegană-Dovlecei La Grătar Umpluți Cu Quinoa, Clătite Vegane Cu Dovlecei Quinoa, și Chiftele vegane cu Quinoa cu paste de dovlecei pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați apa și caju într-un blender și lăsați să stea până se înmoaie, aproximativ 2 ore.
Adăugați uleiul, usturoiul, sarea măsurată, chimenul și cayenne și amestecați până se omogenizează.
Transferați într-o cratiță medie.Clătiți quinoa într-o strecurătoare sub apă rece până când apa curge limpede.
Se transferă în cratiță cu amestecul de caju și se amestecă pentru a se combina.Se aduce la foc mic la foc mediu. Reduceți căldura la minim și continuați să fierbeți, amestecând ocazional cu o lingură de lemn și asigurându-vă că răzuiți fundul și părțile laterale ale tigaiei, până când carcasele exterioare albe de pe quinoa au apărut, dezvăluind mărgele translucide, aproximativ 15 până la 20 de minute. (În timp ce quinoa se gătește, încălziți grătarul și pregătiți dovleceii.)
Încălziți un grătar cu cărbune sau gaz la un nivel mediu (aproximativ 375 de grade F până la 425 de grade F).
Tăiați fiecare dovlecel pe jumătate pe lungime. Folosind o lingură mică, scoateți și aruncați carnea, lăsând aproximativ 1/4 inch intact în jurul marginii exterioare.
Așezați jumătățile de dovlecei pe o foaie de copt.
Ungeți interiorul și exteriorul jumătăților de dovlecei cu tot uleiul, apoi condimentați Generos ambele părți cu sare și piper; pus deoparte.Când amestecul de quinoa este gata, împărțiți-l uniform între jumătățile de dovlecei, întinzându-l într-un strat uniform și plat. Închideți jumătățile de dovlecei, potrivind jumătățile, dacă este posibil, pentru a sandwich umplutura. Asigurați fiecare dovlecel cu 4 scobitori, traversând 2 scobitori la fiecare capăt.
Așezați dovleceii umpluți pe grătar. Închideți grătarul și gătiți până când apar semne de grătar în partea de jos, aproximativ 6 minute. Întoarceți cu grijă dovleceii, închideți grătarul și gătiți până când apar urme de grătar pe a doua parte și umplutura este încălzită, cu aproximativ 5 până la 6 minute mai mult.
Transferați într-un platou de servire, îndepărtați scobitorii și serviți.