Nevoie de o garnitură fără gluten și vegană? Quinoa Mujadara ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă servește 8 și costă 64 de cenți pe porție. O porție conține 308 calorii, 12g de proteine, și 10g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de ceapă, chimen, linte verde și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Cu o lingură scor de 87%, acest fel de mâncare este super. Încercați Mujadara, Mujadara, și Mujadara Cu Coaste Scurte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Salvați Rețeta
2
Rețetă De Imprimare
3
Quinoa Mujadara
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite
4
Ingrediente1 cană linte maro sau verde2 căni chinoa1 / 4 cană ulei de măsline extravirgin, împărțit1 1/2 linguriță cumin2 frunze de dafin 2 benzi coaja de lamaie, fiecare de aproximativ 2 inci Lungime2 - 3 cepe mari, decojite și feliate subțiri
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate Subțire
1 Baton De Bomboane De Ciocolată Cu Lapte Cu Migdale (4-1/4 Uncii), Tocate
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
5
Sare și piper
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
6
Pătrunjel proaspăt tocat cu frunze plate sau mentă pentru garnitură (opțional)iaurt grecesc pentru topping (opțional)