Quinoa cu morcovi și stafide necesită aproximativ 40 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 6 porții cu 373 calorii, 8g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru $1.16 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de morcovi, coriandru, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Funcționează bine ca o farfurie. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 87%, acest fel de mâncare este minunat. Rețete similare sunt Morcovi cu stafide de rom, Morcovi Linguini, Portocale Și Stafide, și Spanac sotat cu morcovi, stafide și migdale.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul de măsline într-o cratiță mare la foc mediu. Gatiti si amestecati ceapa, morcovii, stafidele si condimentul placintei de dovleac pana cand ceapa devine aurie, aproximativ 5 minute. Se amestecă quinoa și cilantro și se lasă să se prăjească câteva minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pumpkin Pie Spice
Ulei De Măsline
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
Morcov
Stafide
4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite
Ceapă
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Se toarnă suc de portocale și apă și se amestecă bine, aducând la fierbere. Reduceți căldura până când tot lichidul este absorbit, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Portocale
Apă
3
Se ia de pe foc și se lasă să stea 5 minute, apoi se adaugă nucile. Pufați cu o furculiță și serviți.