Quinoa Cu Lămâie Condimentată

Quinoa Cu Lămâie Condimentată
Quinoa cu lămâie condimentată necesită aproximativ 40 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegană servește 4 și costă $1.04 pe portie. O porție conține 242 calorii, 9g de proteine, și 8g de grăsime. Funcționează bine ca garnitură. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de spanac pentru copii, semințe de chimen, coriandru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este grozav. Încercați Miel condimentat cu lămâie și plante quinoa, Quinoa Cu Mic Dejun Condimentat, și Prăjituri Cu Quinoa Condimentate pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Fierbeți mazărea despicată cu 2 căni de apă într-o cratiță mică până când este fragedă, 25 până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre împărțităMazăre împărțită
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Se scurge și se usucă pe un prosop.
3
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați semințe de muștar, acoperiți și gătiți până când apar, 1 minut. Se amestecă chimenul; gătiți câteva secunde până la sfârâit, apoi amestecați mazărea despicată, frunzele de curry, chile, turmeric și 1/2 linguriță. sare. Gatiti, amestecand des, pana cand mazarea despicata incepe sa devina aurie usoara, 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Asezonarea CărniiPentru Asezonarea Cărnii
Frunze De CurryFrunze De Curry
Mazăre împărțităMazăre împărțită
TurmericTurmeric
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormickAmestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
5
Răzuiește într-un castron.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Adăugați spanacul în tigaie, creșteți căldura la mediu-mare și gătiți, amestecând, până se ofilesc, 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Scurgeți orice lichid. Se amestecă quinoa, amestecul de mazăre despicată și 1 1/2 lingură. suc de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite
8
Adăugați mai mult suc de lămâie și sare după gust. Împrăștiați cilantro deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
9
* Găsiți frunze de curry pe piețele indiene.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De CurryFrunze De Curry
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista