Quinoa Cu Lămâie Condimentată

Quinoa Cu Lămâie Condimentată
Quinoa cu lămâie condimentată necesită aproximativ 40 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegană servește 4 și costă $1.04 pe portie. O porție conține 242 calorii, 9g de proteine, și 8g de grăsime. Funcționează bine ca garnitură. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de spanac pentru copii, semințe de chimen, coriandru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este grozav. Încercați Miel condimentat cu lămâie și plante quinoa, Quinoa Cu Mic Dejun Condimentat, și Prăjituri Cu Quinoa Condimentate pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Fierbeți mazărea despicată cu 2 căni de apă într-o cratiță mică până când este fragedă, 25 până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre împărțităMazăre împărțită
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
2
Se scurge și se usucă pe un prosop.
3
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Adăugați semințe de muștar, acoperiți și gătiți până când apar, 1 minut. Se amestecă chimenul; gătiți câteva secunde până la sfârâit, apoi amestecați mazărea despicată, frunzele de curry, chile, turmeric și 1/2 linguriță. sare. Gatiti, amestecand des, pana cand mazarea despicata incepe sa devina aurie usoara, 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Asezonarea CărniiPentru Asezonarea Cărnii
Frunze De CurryFrunze De Curry
Mazăre împărțităMazăre împărțită
TurmericTurmeric
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
1 Conservă (300 G) De Nectar De Piersici1 Conservă (300 G) De Nectar De Piersici
5
Răzuiește într-un castron.
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
6
Adăugați spanacul în tigaie, creșteți căldura la mediu-mare și gătiți, amestecând, până se ofilesc, 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Scurgeți orice lichid. Se amestecă quinoa, amestecul de mazăre despicată și 1 1/2 lingură. suc de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite
8
Adăugați mai mult suc de lămâie și sare după gust. Împrăștiați cilantro deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
9
* Găsiți frunze de curry pe piețele indiene.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De CurryFrunze De Curry
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista