Quinoa-Ardei Piquillo Umpluți

Quinoa-Ardei Piquillo Umpluți
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați ardeii Piquillo umpluți cu Quinoa. Această rețetă servește 4 și costă 3,58 USD pe porție. O porție conține 404 calorii, 15g de proteine, și 15g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră. Mergeți la magazin și ridicați ceapa, sucul de lămâie, sarea kosher și piperul măcinat și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi stafidele de aur, puteți urma acest fel principal cu Mărul se sfărâmă cu stafide aurii ca desert. Această rețetă este plăcută de 9 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Încercați Ardei Piquillo Umpluți Cu Crab, Ardei Piquillo umpluți cu salată de ton crud, și Ardei Piquillo umpluți cu Chorizo și Manchego pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
2
Pentru salsa de dovlecei: curățați dovlecelul, ceapa, jalapeno, cilantro, sucul de lămâie, 1 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper într-un blender.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Căpșună, Decojită1 Căpșună, Decojită
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
12 Ardei Jalapeno (aproximativ 3 Inci Fiecare)12 Ardei Jalapeno (aproximativ 3 Inci Fiecare)
La 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativLa 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativ
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Pentru ardeii piquillo cu brânză de quinoa și capră: aduceți quinoa, 2 căni de apă și 1/2 linguriță de sare la fiert într-o cratiță medie. Reduceți la foc mic, acoperiți și gătiți până se înmoaie, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper PiquilloPiper Piquillo
Brânză De CaprăBrânză De Capră
4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite
1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
4
Scurgeți și aruncați cu uleiul de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
5
Lăsați să se răcească aproximativ 10 minute.
6
Îndoiți brânza de capră și stafidele. Umpleți umplutura de quinoa în ardeii piquillo și așezați-i într-un vas de copt de 2 litri și acoperiți cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper PiquilloPiper Piquillo
Brânză De CaprăBrânză De Capră
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite
Echipamente pe care le vei folosi
8 Funii De Lemn Dulce Răsucite Negre8 Funii De Lemn Dulce Răsucite Negre
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
7
Încălziți ardeii până când umplutura este fierbinte pe tot parcursul, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De SalamFelii Subțiri De Salam
8
Serviți ardeii cu salsa de dovlecei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativLa 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativ
Felii Subțiri De SalamFelii Subțiri De Salam
Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate19
Revista