Quick Skillet Rigatoni

Quick Skillet Rigatoni
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Quick Skillet Rigatoni. Această rețetă face 4 porții cu 510 calorii, 33g de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Pentru $ 2.65 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați piper, sos de roșii condimentat, rozmarin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 19 minute. Cu o lingură scor de 65%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Cheesy Rigatoni Skillet cu ciuperci și spanac, Cremă Ușoară De Parmezan Rigatoni (Rigatoni Alla Panna), și Caserola cu brânză și mazăre (Pasticcio di Rigatoni e Piselli).

Instrucțiuni

1
Gătiti rigatoni conform instrucțiunilor pachetului; scurgeți și păstrați la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ardei Gras Galben, Cubulete Mici1 Ardei Gras Galben, Cubulete Mici
2
În timp ce pastele gătesc, încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Adăugați ceapa, runda măcinată, ciupercile și rozmarinul. Gatiti 8 minute sau pana cand carnea se prabuseste si nu mai este roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Teren RotundTeren Rotund
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci GrosimeTulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
4
Adăugați vin; aduceți la fierbere. Gatiti 2 minute sau pana cand aproape tot lichidul se evapora. Se amestecă pastele fierte și sosul de roșii; acoperiți și fierbeți 3 minute sau până se încălzește bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste FiertePaste Fierte
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
5
Presărați fiecare porție cu parmezan ras și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan RasParmezan Ras
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
DificultateNormal
Gata În19 m.
Porții4
Scor De Sănătate35
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista