Quiche În Stil Fermă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați Quiche în stil fermă. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 268 calorii. Pentru 89 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați coajă de patiserie, ouă, frișcă grea și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Încercați Plăcintă Cu Ouă De Fermă (În Stil Quiche), Pansament În Stil Fermă, și Baie Cremoasă În Stil Fermă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Presărați brânza în coajă de patiserie. Într-un castron, bateți ouăle până se spumează.
Adăugați ingredientele rămase.
Se coace, neacoperit,la 400 km. 15 minute. Reduceți căldura la 350 km. Acoperiți marginile cu folie; coaceți cu 15-20 de minute mai mult sau până când un cuțit introdus lângă centru iese curat.
Vin recomandat: Bordeaux, șampanie, Burgundia Albă
Bordeaux, șampanie și Burgundia albă sunt alegerile mele de top pentru Franceză. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, puteți încerca și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux. Un vin pe care l-ați putea încerca este Cru Monplaisir Bordeaux Superieur. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
![Cru Monplaisir Bordeaux Superieur]()
Cru Monplaisir Bordeaux Superieur
Artizanale cu stil lustruit, oferă aromatice Bordeaux clasice de prune, smochine, grafit, coacăz negru și un dram de stejar. Cabernet adaugă structură și fermitate taninurilor altfel mătăsoase, finisaje moderat lungi și proaspete cu frunze. Pereche cu un rozmarin și cimbru fiert miel umăr sau burgeri coaste scurte acoperit în Gruyere.