Quiche picant de șuncă și verdeață
Quiche-ul picant de șuncă și verdeață necesită aproximativ 1 oră și 5 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și דל פחמימות,ă are 169 calorii, 11g de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Pentru 70 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. 11 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, brânză pepper jack, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Funcționează bine ca o masă de dimineață. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Quiche picant de șuncă și verdeață, Quiche cu verdeață, și Quiche Verde De Primăvară.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 400 de grade F. Se pulverizează ușor placa de plăcintă din sticlă de 9 inci cu spray de gătit. În tigaie de 10 inci, încălziți uleiul la foc mediu-mare. Gatiti sunca in ulei 5 minute, amestecand ocazional, pana se rumeneste. Se amestecă verdele și ceapa. Gatiti 5 minute mai mult pana cand ceapa este frageda si lichidul se evapora. Puneți jumătate din amestec în farfurie.
Se presară cu 3/4 cană de brânză. Repetați straturile.
În castron mediu, se amestecă lapte, ouă, se amestecă Bisquick și sare cu furculita sau amestecati pana se omogenizeaza.
Se toarnă peste verdeață și brânză.
Coaceți 25 până la 35 de minute sau până când cuțitul introdus în centru iese curat.
Lăsați să stea 10 minute înainte de servire.