Quiche picant cu șuncă și verdeață
Rețeta Quiche picant de șuncă și verdeață ar putea satisface pofta dvs. mediteraneană în aproximativ 1 oră. Acest curs principal are 217 calorii, 14g de proteine, și 14g de grăsime per portie. Această rețetă servește 8 și costă 76 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de sare, lapte, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până sunca ai putea urma acest curs principal cu Desert De Mere Graham ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Șuncă picantă și Quiche Verde, Quiche cu verdeață, și Quiche Fără Crustă Cu Verdeață.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Sotati sunca in ulei incins intr-o tigaie mare la foc mediu-mare 5 minute sau pana se rumeneste. Se amestecă în collards și ceapă, și se sotează 5 minute sau până când ceapa este fragedă și lichidul se evaporă.
Strat jumătate de amestec de collard într-o placă de plăcintă ușor unsă de 9 inci; deasupra cu 3/4 cană de brânză. Repetați straturile o dată.
Bateți împreună laptele și ingredientele rămase până se omogenizează; se toarnă peste amestecul de collard-and-cheese în plăcuța de plăcintă.
Coaceți la 400 timp de 25 până la 35 de minute sau până când un cuțit introdus în centru iese curat.
Lăsați să stea 10 minute înainte de servire.
Notă: Am testat cu clătite originale Bisquick și coacere