Quiche Lorraine Fără Gluten
Quiche Lorraine fără Gluten este un fără gluten mâncare de dimineață. Această rețetă face 6 porții cu 502 calorii, 11g de proteine, și 50g de grăsime fiecare. Pentru $1.0 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Această rețetă este plăcută de 102 gurmanzi și bucătari. Un amestec de ceapă, piper, amestec și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Încercați Quiche Lorena Fără Gluten, Crepe Quiche Lorraine (Fără Cereale, Fără Gluten, Paleo, Lacune), și Quiche Lorraine cu conținut scăzut de carbohidrați și fără Gluten pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 218°.într-un castron mediu, tăiați scurtarea în amestec Bisquick, folosind blenderul de patiserie (sau trăgând 2 cuțite de masă prin ingrediente în direcții opuse), până când particulele sunt de mărimea mazării mici.
Se presara cu apa rece, 1 lingura la un moment dat, se clatina cu furculita pana cand toata faina este umezita si patiseria aproape curata partea bolului (se poate adauga 1 pana la 2 lingurite mai multa apa daca este necesar).
Adunați produse de patiserie într-o minge. În vasul de quiche de 9 inci, apăsați uniform patiseria în partea de jos și în sus.
Coaceți 12 până la 14 minute sau până când patiseria începe să se rumenească și este setată.
Reduceți temperatura cuptorului la 163°.
Presărați slănină, brânză și ceapă în crustă. Într-un castron mediu, bateți ușor ouăle; bateți ingredientele de umplutură rămase.
Coaceți 45 până la 50 de minute sau până când cuțitul introdus în centru iese curat. Se răcește cu 10 minute înainte de servire.