Quiche fără crustă de conopidă și șuncă
Rețeta de conopidă și șuncă fără crustă Quiche ar putea satisface pofta dvs. mediteraneană în aproximativ 2 ore și 10 minute. Această rețetă servește 8. Acest curs principal are 279 calorii, 12g de proteine, și 22g de grăsime per portie. Pentru 91 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați unt, conopidă, jumătate și jumătate și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi făina, puteți urma acest fel principal cu Tartă de mere cu sos de Caramel ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor este destul de rău. Încercați Quiche De Conopidă Fără Crustă, Conopidă prăjită fără crustă și Quiche de ciuperci, și Conopidă prăjită fără crustă și Quiche de ciuperci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Aduceți la fiert o oală mare cu apă sărată.
Adăugați flori de conopidă și gătiți până când sunt foarte crocante, aproximativ 1 minut.
Se scurge în strecurătoare și se clătește cu apă rece. Scuturați excesul de lichid.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare, la foc mediu-mare.
Adăugați șunca și ceapa și gătiți până se rumenesc ușor, aproximativ 6 minute.
Se adaugă conopida și pătrunjelul și se lasă deoparte să se răcească ușor.
Ungeți o tigaie de sticlă sau ceramică de 9 inci cu untul moale și presărați uniform fundul tigaiei cu parmezanul ras
Așezați tigaia pe o foaie de copt.
Bateti jumătate și jumătate, ouă, gălbenușuri de ou și făină în pahar mare de măsurare ceașcă. Condimentează cu sare și piper, după gust.
Întindeți jumătate din amestecul de conopidă uniform în tigaie, deasupra cu aproximativ jumătate din brânză; repetați cu umplutura rămasă și brânza.
Se toarnă crema peste umpluturi.
Coaceți până când quiche-ul este doar setat în centru, aproximativ 40 până la 50 de minute. Se răcește pe un suport înainte de servire.