Quiche de șuncă adâncă cu salată de ierburi și sparanghel
Deep-fel de mâncare șuncă Quiche cu plante medicinale si salata de sparanghel ar putea fi doar Mediterana rețetă pe care o căutați. O porție conține 668 calorii, 18g de proteine, și 56G de grăsime. Această rețetă servește 12 și costă 2,55 USD pe porție. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat acest fel principal. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, mentă sfâșiată, piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi crema grea, puteți urma acest fel principal cu Viscol de casă cu ouă de unt de arahide Reese ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este destul de bun. Încercați Quiche de șuncă adâncă cu salată de ierburi și sparanghel, Deep Dish Eggy Quiche, și Quiche De Roșii Uscate La Soare pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați făina, sarea și zahărul într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Suc De Lămâie, Opțional
Sare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Adăugați untul; se amestecă cu un blender de patiserie sau cu degetele până când amestecul seamănă cu firimituri grosiere. Bateți gălbenușul de ou și 3 linguri de apă cu gheață într-un castron mic; lucrați în aluat până când aluatul se ține împreună fără a fi umed sau lipicios. Strângeți o cantitate mică împreună: dacă este sfărâmicioasă, adăugați mai multă apă cu gheață, 1 lingură la un moment dat. Formați într-un disc și înfășurați în folie de plastic; refrigerați cel puțin 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Întindeți aluatul pe o suprafață ușor înmuiată într-o rundă de 14 inci. Rotiți cu grijă aluatul pe știftul de rulare (acest lucru poate necesita puțină practică) și așezați-l într-o tigaie cu formă de arc de 9 inci. Apăsați ferm aluatul în partea inferioară și laterală; tăiați excesul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate Prăjite
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
4
Puneți tigaia pe o foaie de copt robustă și dați-o la frigider până când este gata de umplere.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Creveți Sotați, Decojiți
5
Pregătiți umplutura: puneți o tigaie la foc mediu-mic și acoperiți cu uleiul de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
6
Adăugați ceapa și gătiți încet, amestecând ocazional, până se caramelizează, 40 până la 45 de minute. (
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
7
Adăugați câteva linguri de apă pentru a ajuta ceapa să se descompună, dacă este necesar.) Aruncați șunca și gătiți, amestecând, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Mustar Preparat, Optional
8
Scoateți din căldură.
9
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
10
Bateți ouăle într-un bol mare până se spumează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
11
Bateti in crema; condimentează cu sare și piper. Aranjați ceapa și șunca în crustă și turnați cu grijă amestecul de ouă-cremă; umplutura trebuie să fie la aproximativ 1/2 inch de sus. Acoperiți ușor cu folie și coaceți 1 oră, 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Mustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
Creveți Sotați
12
Scoateți folia și coaceți până când quiche-ul este setat, dar jiggles ușor, încă aproximativ 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați
13
Scoateți într-un suport și lăsați să se răcească 45 de minute.
14
Între timp, faceți salata: aduceți la fiert o oală mare cu apă sărată; albiți sparanghelul până când este crocant-fraged, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
15
Transferați într-un bol cu apă cu gheață pentru a opri gătitul, apoi scurgeți. Feliați în bucăți mici și puneți-le într-un bol; adăugați parmezanul și ierburile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
16
Se adaugă uleiul de măsline și sucul de lămâie și se condimentează cu sare și piper. Aruncați ușor pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
17
Slăbiți quiche-ul din tigaie cu o spatulă metalică subțire, apoi scoateți inelul.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Creveți Sotați, Decojiți
18
Transferați quiche-ul pe o farfurie și tăiați-l în pene.
19
Stropiți cu ulei de măsline și condimentați cu piper. Se acoperă cu salata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)