Quiche De Tomate-Anghinare
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați Quiche de roșii-anghinare. Acest curs principal are 317 calorii, 14g de proteine, și 15g de grăsime per portie. Această rețetă servește 6 și costă 2,32 USD pe porție. Dacă aveți oregano, brânză mozzarella parțial degresată, usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 39%, ceea ce nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Anghinare și Quiche de roșii uscate la soare, Anghinare, roșii Cherry și salată de feta cu anghinare-Pesto Crostini, și Quiche De Anghinare.
Instrucțiuni
Combinați roșiile și apa; lăsați să stea 15 minute.
Se scurge și se taie în felii subțiri.
Separați aluatul de pâine în fâșii. Bobina 1 bandă de aluat.
Adăugați a doua bandă la sfârșitul primului, ciupirea se termină împreună; continuați înfășurarea. Repetați procedura cu benzile rămase pentru a face o bobină rotundă de 8 inci. Apăsați aluatul înfășurat într-un cerc de 13 inci și așezați-l într-o plăcuță de 9 inci acoperită cu spray de gătit. Ori marginile sub, și flaut; se presara cu făină de porumb.
Scurgeți anghinarea într-o strecurătoare cu plasă de sârmă, rezervând lichid; tocați anghinare.
Se toarnă lichid într-o tigaie antiaderentă; se pune la foc mediu-mare până la cald.
Adăugați usturoiul și ceapa; sotati 5 minute. Se amestecă busuiocul și oregano; se ia de pe foc.
Aranjați amestecul de roșii, anghinare și ceapă peste aluat; presărați cu brânzeturi.
Combinați laptele și restul de 3 ingrediente în recipientul unui blender electric; acoperiți și procesați până se omogenizează.
Coaceți la 375 timp de 35 de minute.
Lăsați să stea 10 minute.