Quiche de sparanghel și Morel

Quiche de sparanghel și Morel
Rețeta sparanghel și Morel Quiche ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 1 oră și 15 minute. Această rețetă servește 6. O porție conține 477 calorii, 16g de proteine, și 36g de grăsime. Pentru $1.8 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de sare, ceapă verde, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Funcționează bine ca fel principal. Cu o lingură scor de 43%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Quiche De Sparanghel, Morel Și Rampă Cu Crustă De Orez Brun, Morel Quiche, și Saut de ciuperci si sparanghel Morel 4 pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un robot de bucătărie, rotiți făina și untul până când amestecul arată ca făina de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De PorumbFăină De Porumb
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
2
Adăugați 1 ou și rotiți până când aluatul se ține împreună. Apăsați uniform pe partea de jos și 1 1/4 in. partea de sus a unui 9-in. tigaie cu formă de arc; rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate PrăjiteFrișcă și Migdale Feliate Prăjite
3
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Înmuiați ciupercile într-un castron mic cu 1 cană de apă fierbinte până se înmoaie, 15 până la 20 de minute, învârtindu-le din când în când. Stoarceți ușor lichidul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Tăiați pe jumătate pe lungime dacă este mare. Economisiți lichid pentru o altă utilizare.
6
Blanch sparanghel într-o cratiță de apă clocotită până abia fraged-clare, aproximativ 45 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SparanghelSparanghel
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
7
Se scurge, se transferă într-un castron cu apă cu gheață și se răcește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
8
Se scurge și se usucă.
9
Într-un castron, bateți restul de 2 ouă pentru a se amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
10
Bateți în jumătate și jumătate, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
11
Presărați gruyre și ceapă în crusta pregătită, apoi aranjați sparanghelul și morelele deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SparanghelSparanghel
Ciuperci MorelCiuperci Morel
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
CeapăCeapă
12
Se toarnă amestecul de ouă peste legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
OuăOuă
13
Coaceți quiche pe raftul de jos până când umplerea nu mai tremură când este agitată ușor, 40 până la 45 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
14
Lăsați să se răcească în tigaie pe un raft cel puțin 30 de minute. Slăbiți quiche-ul de pe marginea tigaiei cu un cuțit, îndepărtați janta și feliați.
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
TigaieTigaie
15
Se servește cald sau la temperatura camerei.
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții6
Scor De Sănătate9
Revista