Quiche De Sparanghel La Grătar

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați Quiche de sparanghel la grătar. Această rețetă face 8 porții cu 269 calorii, 12g de proteine, și 23g de grăsime fiecare. Pentru $1.66 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Un amestec de ardei grași prăjiți, apă, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Sparanghel La Grătar Și Quiche Feta, Quiche Aux Asperges Et Saumon (Quiche De Sparanghel Și Somon), și Quiche cu șuncă și sparanghel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.pulverizați placa de plăcintă din sticlă de 9 inci cu spray de gătit.
Încălziți tigaia de grătar interioară la foc mediu-mare.
Stropiți sparanghelul cu ulei; se presară sare.
Se pune în tigaie pentru grătar. Gatiti 3 pana la 4 minute sau pana cand este crocant. Mișto.
Tăiați în bucăți de 1 1/2 inch.
În tigaia antiaderentă de 10 inci, gătiți pancetta la foc mediu, amestecând frecvent, până când este crocantă și rumenită.
Într-un castron mediu, puneți amestecul Bisquick.
Tăiați în unt, folosind blenderul de patiserie (sau trăgând 2 cuțite de masă prin amestec în direcții opuse), până se sfărâmă.
Adăugați apă clocotită; amestecați energic până se formează aluatul moale. Apăsați aluatul pe partea de jos și în sus a plăcii de plăcintă, formând marginea pe marginea plăcii.
Presărați brânză, sparanghel și pancetta în crustă. Într-un castron mediu, bateți ouăle, jumătate și jumătate și piperul până se omogenizează.
Se toarnă peste ingrediente în crustă.
Se presară cu ardei prăjiți.
Coaceți 45 până la 50 de minute sau până când cuțitul introdus în centru iese curat.
Lăsați să stea 10 minute înainte de tăiere.