Quiche de roșii și busuioc
Tomato și Quiche de busuioc ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă face 8 porții cu 297 calorii, 11g de proteine, și 20g de grăsime fiecare. Pentru 91 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 183 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți la îndemână ouă, crustă de plăcintă adâncă, roșii și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este o foarte buget prietenos rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 46%. Rețete similare includ Quiche De Busuioc De Roșii, Quiche de roșii și busuioc, și Quiche cu roșii, busuioc și usturoi.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 grade F (200 grade C).
Coaceți coaja de plăcintă în cuptorul preîncălzit timp de 8 minute.
Între timp, încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu.
Sotati ceapa pana se inmoaie; scoateți din tigaie.
Se presară felii de roșii cu făină și busuioc, apoi se sotează 1 minut pe fiecare parte. Într-un castron mic, amestecați ouăle și laptele. condimentează cu sare și piper.
Întindeți 1 cană de brânză mărunțită în fundul crustei de plăcintă.
Puneți ceapa peste brânză și acoperiți cu roșii. Acoperiți cu amestec de ouă. se presară deasupra cu restul de 1/2 cană de brânză mărunțită.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 10 minute. Reduceți căldura la 350 grade F (175 grade C) și coaceți timp de 15 până la 20 de minute sau până când umplutura este umflată și maro aurie.