Quiche de Ricotta și Rucola

Ricottan și Arugula Quiche ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 286 calorii, 14g de proteine, și 18g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Pentru $1.08 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 5 minute. Dacă aveți la îndemână brânză ricotta cu lapte integral, crustă de plăcintă, jumătate și jumătate și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma crusta de plăcintă refrigerată, puteți urma acest fel principal cu Plăcinte Patriotice Cu Căpșuni ca desert. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 25%, ceea ce nu este atât de grozav. Rețete similare includ Quiche Ricottan și Rucola, Quiche De Ricotta, Lămâie Și Rucola, și Quiche cu slănină și Rucola.
Instrucțiuni
Cuptor de căldură la 375 F. face crusta plăcintă ca regia pe cutie pentru o crusta
Coajă coaptă folosind placă de plăcintă din sticlă de 9 inci.
Coaceți aproximativ 8 minute sau până se rumenesc foarte ușor.
Între timp, într-un castron mediu, bateți ouăle, jumătate și jumătate, ricotta, sarea și piperul cu biciul sau furculița până se omogenizează bine.
Alternativ strat arugula și brânză în coajă coapte.
Se toarnă amestecul de ouă peste straturi de rucola și brânză.
Coaceți 40 până la 50 de minute sau până când cuțitul introdus în centru iese curat. Se răcește cu 5 minute înainte de servire.
Tăiați în pene. A se păstra acoperit la frigider.