Quiche de ciuperci deasupra
Over-the-Top ciuperci Quiche ar putea fi doar vegetarian rețeta pe care ai căutat-o. Pentru $1.67 pe portie, primești o masă de dimineață care servește 12. O porție conține 274 calorii, 9g de proteine, și 23g de grăsime. Este adus la tine de mâncare și vin. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână ouă, ciuperci, sare și piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 30 de minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Cu o lingură scor de 29%, acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Quiche Cu Ciuperci, Quiche cu ciuperci și șuncă, și Quiche Cu Ciuperci Și Șuncă.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 32
Într-o tigaie foarte mare, încălziți uleiul.
Adăugați stridiile și ciupercile albe, condimentați cu sare și piper și gătiți la foc mare, amestecând, până când începe să se înmoaie, aproximativ 5 minute. Reduceți căldura la moderat.
Adăugați untul, șalota și cimbru și gătiți, amestecând des, până când ciupercile sunt fragede, cu aproximativ 12 minute mai mult. Se condimentează cu sare și piper și se lasă să se răcească.
Împrăștiați 1/4 cană de brânză și jumătate din ciuperci uniform pe fundul cojii de patiserie cu unt. Într-un blender, amestecați jumătate din lapte, smântână și ouă și condimentați cu 1 1/2 lingurițe de sare, 1/8 linguriță de piper și un vârf de nucșoară la viteză mare până se spumează, aproximativ 1 minut.
Se toarnă crema în coaja de patiserie. Se acoperă cu încă 1/4 cană de brânză și ciupercile rămase. Faceți un al doilea lot de cremă cu laptele rămas, smântâna și ouăle, plus aceeași cantitate de sare, piper și nucșoară ca înainte și turnați în coajă. Împrăștiați restul de 1/4 cană de brânză deasupra.
Coaceți quiche-ul timp de aproximativ 1 1/2 ore, sau până când se rumenesc bogat deasupra și crema abia este așezată în centru.
Se lasă să se răcească în tigaie până se încălzește foarte mult.
Folosind un cuțit zimțat, tăiați coaja de patiserie la același nivel cu partea superioară a tigaiei. Ridicați cu grijă inelul de tigaie cu formă de arc de pe quiche.
Tăiați quiche-ul de ciuperci în pene, transferați-l în farfurii și serviți cald.
Vin recomandat: Bordeaux, Firimituri De Biscuiți Graham Cu Ciocolată (aproximativ 14 Biscuiți întregi), Burgundia Albă
Franceză în meniu? Încercați să împerecheați cu Bordeaux, șampanie și visiniu alb. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, puteți încerca și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux. Chateau Pindefleurs St-Emilion Bordeaux cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
![Chateau Pindefleurs St-Emilion Bordeaux]()
Chateau Pindefleurs St-Emilion Bordeaux
Aroma complexă este punctată de atingeri de lungă durată de fructe de pădure roșii complet coapte. Beat ca un vin tânăr, Chinculteau Pindefleurs permite înflorirea fructelor sale proaspete. Păstrat într-o pivniță, derulează un gust lung și mătăsos în gură, semnul Grands Crus Din Saint-Emilion.Amestec: 90% Merlot, 5% Cabernet Sauvignon, 5% Cabernet Franc