Quiche De Ciuperci De Spanac

Quiche De Ciuperci De Spanac
Rețeta Quiche de ciuperci de spanac ar putea satisface pofta dvs. mediteraneană în aproximativ 55 minute. Această rețetă servește 6 și costă 1,43 USD pe porție. Acest curs principal are 331 calorii, 12g de proteine, și 23g de grăsime per portie. Această rețetă este plăcută de 105 gurmanzi și bucătari. Un amestec de unt, frunze de spanac sfâșiate, brânză Monterey jack și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a folosi rulourile de semilună frigorifice, puteți urma acest fel principal cu Cifre De Afaceri Rapide De Cireșe ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 52%, ceea ce este destul de bun. Încercați Quiche de spanac și ciuperci, Quiche de ciuperci și spanac, și Quiche De Spanac-Ciuperci pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
2
Topiți margarina într-o tigaie la foc mediu și gătiți ciupercile, spanacul și ceapa timp de 5 minute sau până se înmoaie, amestecați continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
¼ Cană Grămadă De Făină¼ Cană Grămadă De Făină
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Scoateți tigaia de pe foc.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Într-o tigaie rotundă de 9 inci sau o placă de plăcintă acoperită cu spray de gătit antiaderent aranjați triunghiuri de rulou semilună într-un cerc, cu vârfuri înguste atârnate peste marginea plăcii de plăcintă de aproximativ 2 inci. Apăsați aluatul pe partea inferioară și laterală a plăcii de plăcintă pentru a umple golurile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Rulouri Semilună FrigorificeRulouri Semilună Frigorifice
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Într-un castron mediu amestecați împreună amestecul de supă, jumătate și jumătate smântână și ouă. Se amestecă brânza și legumele fierte în amestecul de ouă până se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătate și JumătateJumătate și Jumătate
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1 Plic (1 Uncie) Amestec De Supă De Ceapă1 Plic (1 Uncie) Amestec De Supă De Ceapă
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
6
Se toarnă în crusta pregătită. Îndoiți punctele de aluat care atârnă peste margine înapoi peste umplutură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
7
Coaceți quiche - ul timp de 30 de minute în cuptorul preîncălzit sau până când un cuțit introdus în centru iese curat.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții6
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista