Quiche cu șuncă și ceapă dulce
Șuncă și ceapă dulce Quiche ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 6. Acest fel principal are 372 calorii, 15g de proteine, și 25g de grăsime pe porție. Pentru $1.33 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați crusta de plăcintă pet-Ritz Deep dish, șuncă, jumătate și jumătate și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cartofi Dulci Prăjiți, Ceapă Caramelizată Și Quiche Gorgonzola, Quiche De Ceapă, și Quiche De Ceapă De Roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați foaia de prăjituri pe raftul cuptorului.
Încălziți cuptorul la 191°.
Lăsați 1 crustă să se dezghețe 10 până la 20 de minute. Înțepați bine fundul și în jurul părții cu furculița.
Coaceți pe foaia de prăjituri 9 până la 11 minute sau până când se rumenesc foarte ușor.
Între timp, în tigaie antiaderentă de 10 inci, încălziți uleiul.
Adăugați ceapa; gatiti 4 pana la 6 minute, amestecand frecvent, pana se inmoaie si incepe sa se rumeneasca.
Presărați șuncă, brânză și ceapă în crustă parțial coaptă. Într-un castron mediu, bateți jumătate și jumătate, ouăle, sarea și piperul cu biciul până se omogenizează.
Coaceți pe foaia de cookie 25 până la 30 de minute sau până când cuțitul introdus în centru iese curat.
Lăsați să stea 10 minute înainte de servire. Acoperiți și refrigerați orice quiche rămas.