Quiche cu șuncă, elvețiană și spanac

Quiche cu șuncă, elvețiană și spanac
Rețeta de șuncă, Quiche elvețiană și spanac ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 50 minute. Această rețetă face 8 porții cu 334 calorii, 16g de proteine, și 23g de grăsime fiecare. Pentru $1.04 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați brânză elvețiană, ouă, crustă de plăcintă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este solid. Încercați Quiche Elvețian Cu Spanac, Șuncă și Quiche Elvețiană, și Șuncă și Quiche Elvețiană pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tapetați o foaie de copt cu folie, puneți-o în cuptor și preîncălziți la 191°. aburiți o tigaie medie cu spray de gătit și încălziți-o la foc mediu. Gatiti spanacul, amestecand des, pana se ofileste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
SpanacSpanac
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
TigaieTigaie
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
2
Scoateți spanacul pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie și uscați-l.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SpanacSpanac
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
3
Combinați ouăle, jumătate șijumătate și sare într-un castron mare și amestecați până se amestecă bine. Aranjați spanacul pe fundul crustei de plăcintă. Împrăștiați șunca peste spanac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crustă De PlăcintăCrustă De Plăcintă
SpanacSpanac
OuăOuă
SareSare
șuncășuncă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
4
Presară brânză peste șuncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
șuncășuncă
5
Se toarnă amestecul de ouă în coajă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
6
Așezați quiche pe foaia de copt și coaceți până când umplutura este setată și crusta este aurie, aproximativ 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
7
Lăsați să stea 10 minute, feliați în pene și serviți fierbinte.

Vin recomandat: Bordeaux, șampanie, Burgundia Albă

Franceza funcționează foarte bine cu Bordeaux, șampanie și visiniu alb. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, puteți încerca și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux. Ai putea încerca Calvet Cremant de Bordeaux Brut. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,9 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Calvet Cremant de Bordeaux Brut
Calvet Cremant de Bordeaux Brut
Frumos corp galben auriu cu bule foarte fine și persistente.Nas expresiv de fructe galbene și brioșă. Gust proaspăt și echilibrat.
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții8
Scor De Sănătate7
Revista