Quiche cu șuncă, elvețiană și spanac
Rețeta de șuncă, Quiche elvețiană și spanac ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 50 minute. Această rețetă face 8 porții cu 334 calorii, 16g de proteine, și 23g de grăsime fiecare. Pentru $1.04 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați brânză elvețiană, ouă, crustă de plăcintă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este solid. Încercați Quiche Elvețian Cu Spanac, Șuncă și Quiche Elvețiană, și Șuncă și Quiche Elvețiană pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tapetați o foaie de copt cu folie, puneți-o în cuptor și preîncălziți la 191°. aburiți o tigaie medie cu spray de gătit și încălziți-o la foc mediu. Gatiti spanacul, amestecand des, pana se ofileste.
Scoateți spanacul pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie și uscați-l.
Combinați ouăle, jumătate șijumătate și sare într-un castron mare și amestecați până se amestecă bine. Aranjați spanacul pe fundul crustei de plăcintă. Împrăștiați șunca peste spanac.
Presară brânză peste șuncă.
Se toarnă amestecul de ouă în coajă.
Așezați quiche pe foaia de copt și coaceți până când umplutura este setată și crusta este aurie, aproximativ 40 de minute.
Lăsați să stea 10 minute, feliați în pene și serviți fierbinte.