Quiche cu spanac și curcan

Quiche-ul cu spanac și curcan ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 385 calorii, 13g de proteine, și 24g de grăsime fiecare. Pentru $1.4 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână bucăți, curcan, cățel de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până jumătate și jumătate ai putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Cremă De Nucă De Cocos Făcută Cu Jumătate Și Jumătate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Este un accesibil rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 55%. Încercați Quiche de curcan și spanac afumat fără crustă, Quiche de curcan cu spanac de ciuperci cu crustă de umplutură, și Quiche Cu Spanac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Montați piecrust într-o plăcuță de 9 inci conform instrucțiunilor pachetului. Îndoiți marginile sub și sertizați. Înțepați fundul și părțile laterale ale piecrust cu o furculiță.
Tapetați piecrust cu hârtie pergament sau folie de aluminiu; umpleți cu greutăți de plăcintă sau fasole uscată.
Coaceți la 400 timp de 10 minute.
Îndepărtați greutățile și hârtia pergament; coaceți încă 5 minute și dați deoparte. Reduceți temperatura cuptorului la 35
Topiți untul într-o tigaie la foc mediu; adăugați ceapa și gătiți 3 până la 4 minute sau până se înmoaie.
Adăugați usturoi; gatiti 1 minut.
Se ia de pe foc; se amestecă sufletul de spanac.
Bateți împreună ouăle și jumătate și jumătate într-un castron de dimensiuni medii. Se amestecă amestecul de spanac, brânză și următoarele 3 ingrediente.
Se toarnă amestecul în piecrust pregătit.
Coaceți la 350 timp de 40 până la 45 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată.
Lăsați să stea 10 minute înainte de servire.
Notă: numai în scopuri de testare, am folosit souffl de spanac Stouffer, găsit în secțiunea de alimente congelate din supermarket.
Vin recomandat: șampanie, Burgundia Albă, Bordeaux
Franceza funcționează foarte bine cu șampanie, visiniu alb și Bordeaux. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, puteți încerca și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux. Ai putea încerca Champagne Barons de Rothschild Brut. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 90 de dolari pe sticlă.
![Champagne Barons de Rothschild Brut]()
Champagne Barons de Rothschild Brut
Chardonnay - ul acestei șampanii ne duce în lumea șampaniei Barons de Rothschild, marcată de un gust de neuitat. O deschidere puternică, asertivă, care duce într - un vin bine rotunjit-puternic, dar reținut; semnul îmbătrânirii îndelungate în pivnițele tradiționale. Acest cuvee excepțional de fin emană arome de pere și nuci (migdale, alune proaspete) care se căsătoresc cu note de flori albe și note slabe de pâine prăjită. Strălucirea și claritatea vinului prezintă accente aurii palide, combinate cu bule foarte fine care poartă o spumă abundentă și persistentă. Acest cuvee bogat, eteric și complex întruchipează esența valorilor vinicole ale familiei Rothschild: perfecțiune, constanță și un spirit de puritate și rafinament, toate având cea mai mare grijă.Amestec: 60% Chardonnay, 40% Pinot Noir și Pinot Meunier