Quiche cu spanac și brânză

Quiche cu spanac și brânză
Quiche cu spanac și brânză ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 275 calorii, 13g de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Pentru $1.63 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de lapte, sare și piper, nucșoară măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma laptele, puteți urma acest fel principal cu Calea Lactee Brownie Bites ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Încercați Quiche de șuncă și brânză cu spanac, Quiche cu spanac și brânză, și Quiche Cu Brânză De Ciuperci Cu Spanac pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 191°.într-o tigaie mică la foc mediu, topiți untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
CuptorCuptor
2
Adăugați ceapa și saut până la translucid, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
3
Adăugați usturoiul și gătiți timp de 1 minut mai mult, amestecând.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
4
Se transferă într-un castron mic și se lasă să se răcească.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Se presara amestecul de ceapa, spanac și Gruyre peste partea de jos a coajă plăcintă. Bateți ouăle și laptele împreună, condimentați cu sare, piper și nucșoară. Se toarnă ușor în crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crustă De PlăcintăCrustă De Plăcintă
SpanacSpanac
NucșoarăNucșoară
PiperPiper
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
CeapăCeapă
OuăOuă
LapteLapte
SareSare
6
Coaceți quiche timp de 40 până la 45 de minute, până când se întărește și se rumenesc frumos.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Scoateți din cuptor și lăsați să se odihnească timp de 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Echipamente

Vin recomandat: Bordeaux, șampanie, Burgundia Albă

Bordeaux, șampanie și Burgundia albă sunt alegerile mele de top pentru Franceză. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, puteți încerca și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux. Chateau Bellevue Peycharneau Bordeaux Superieur cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Chateau Bellevue Peycharneau Bordeaux Superieur
Chateau Bellevue Peycharneau Bordeaux Superieur
Un rubin frumos, strălucitor și elegant ??culoare. Nas bogat și puternic de fructe roșii, cu vanilie și note prăjite. Delicat la gust, lemnos, cu arome de lemn dulce și fructe roșii, condimentat fin, cu un finisaj lung și tanic.
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții8
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista