Quiche Cu Spanac Matzah

Quiche Cu Spanac Matzah
Nevoie de o fel principal fără gluten, primar și vegetarian? Quiche matzah cu spanac ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. Această rețetă servește 8. Pentru $1.16 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 209 calorii, 19g de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă de la Happy Go Marni are 13 fani. Un amestec de brânză de vaci fără grăsimi, lapte, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Este o preț rezonabil rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este destul de bun. Încercați Quiche Cu Spanac, Quiche Cu Spanac, și Quiche Cu Spanac pentru rețete similare.

Vin recomandat: Bordeaux, șampanie, Burgundia Albă

Franceza poate fi asociată cu Bordeaux, șampanie și visiniu alb. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, puteți încerca și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux. Un vin pe care l-ați putea încerca este Chateau Pindefleurs St-Emilion Bordeaux. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 22 de dolari.
Chateau Pindefleurs St-Emilion Bordeaux
Chateau Pindefleurs St-Emilion Bordeaux
Aroma complexă este punctată de atingeri de lungă durată de fructe de pădure roșii complet coapte. Beat ca un vin tânăr, Chinculteau Pindefleurs permite înflorirea fructelor sale proaspete. Păstrat într-o pivniță, derulează un gust lung și mătăsos în gură, semnul Grands Crus Din Saint-Emilion.Amestec: 90% Merlot, 5% Cabernet Sauvignon, 5% Cabernet Franc
DificultateGreu
Gata În1 h, 2 m.
Porții8
Scor De Sănătate32
Revista