Quiche cu ciuperci, spanac și Feta
Rețeta Quiche de ciuperci, spanac și Feta este gata în aproximativ 1 oră și 20 de minute și este cu siguranță un remarcabil vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Acest fel principal are 4375 calorii, 85g de proteine, și 340g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 1 și costă 15,02 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 39 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, ciuperci portabello, brânză feta și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este remarcabil. Încercați Quiche cu ciuperci de spanac și Feta fără crustă, Quiche Cu Spanac, Ciuperci Și Feta Fără Crustă, și Quiche Fără Crustă Feta Cu Ciuperci De Spanac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la ventilator 200c/180C / 204° / gaz 6.
Întindeți patiseria la puțin mai mare decât vasul de plăcintă.
Așezați peste vas și ușor ușor în colțuri, lăsați o suprapunere peste margini. Patiseria s-a micșorat puțin, așa că este mai bine să lăsați excesul și să tăiați mai târziu.
Acoperiți patiseria cu hârtie rezistentă la grăsimi și fasole de copt și coaceți patiseria timp de aproximativ 20 de minute.
Scoateți din cuptor și ridicați cu grijă fasolea folosind hârtia rezistentă la grăsime. Puneți-le deoparte să se răcească, înainte de a le întoarce în cadă.
Înțepați baza patiseriei cu o furculiță și reveniți la cuptor timp de 10 minute până când este ușor aurie.
În timp ce patiseria se coace, se fierb ciupercile și usturoiul până se înmoaie și lichidul este gătit. Se condimentează cu piper negru și se lasă deoparte.
Așezați spanacul într-o strecurătoare în chiuvetă și turnați peste un kettleful de apă clocotită. Acest lucru va ofili spanacul. Reîmprospătați spanacul cu apă rece, apoi stoarceți cât mai multă apă posibil, apoi uscați-l într-un prosop curat. Se toacă și se lasă deoparte.
Scoateți carcasa de patiserie din peste și întindeți-o peste ciuperci și spanac. Apoi se sfărâmă peste brânza feta și se rade niște nucșoară proaspătă peste ingrediente.1
Coborâți cuptorul la 180C / 160C ventilator / 177° / gaz 4.1
Într-un ulcior, bateți ouăle și smântâna. Se condimentează cu sare și piper. Introduceți carcasa de patiserie înapoi în cuptor și ținând-o la nivel, turnați peste umplutura de cremă.1
Coaceți aproximativ 40 de minute până când sunt aurii și ferme în centru.
Cerneti faina intr-un bol inainte de a o transfera intr-un robot de bucatarie impreuna cu sarea.
Adăugați cuburile de unt rece.
Whizz ușor pentru câteva minute până când amestecul devine sfărâmicios.
Se toarnă într-un castron și se freacă scurt cu degetele pentru a vă asigura că are textura potrivită.
Stropiți peste 1 linguriță de apă cu adevărat rece, tăind cu un cuțit pentru a combina. Începeți să adăugați a doua lingură treptat, până când există suficientă apă suficientă în amestec pentru a o aduce împreună.
Aduceți-l împreună cu mâinile. Formați-vă într-o minge și înfășurați-o în film agățat. Introduceți-l în frigider până când sunteți gata să-l utilizați. Ar trebui să fie în frigider timp de cel puțin o jumătate de oră.