Quiche cu carne și cartofi
Quiche de carne și cartofi ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 189 calorii. Pentru 58 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 137 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, ouă, ulei de canolan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Quiche Cu Crustă De Carne, Quiche Pentru Iubitorii De Carne, și Cotlet De Cartofi (Clătite De Cartofi Indieni Umplute Cu Carne) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți la 400 F.
Întindeți aluatul de plăcintă și încadrați-l într-o farfurie de plăcintă de 10 inci. Aliniați aluatul de plăcintă cu folie de aluminiu și cântăriți cu greutăți de plăcintă sau fasole.
Coaceți până se rumenesc și setați, 15 minute.
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească. Reduceți temperatura cuptorului la 375 F.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare până când strălucește.
Adăugați ceapa, cârnații, slănina și kielbasa și gătiți amestecând des până când ceapa este translucidă și carnea se rumeneste, aproximativ 12 minute.
Scoateți ceapa și carnea din tigaie cu o lingură pliată, lăsând cât mai multă grăsime în tigaie.
Puneți tigaia și grăsimea rămasă la foc și adăugați cartofi tăiați cubulețe. Gatiti, amestecand des pana cand cartofii se rumenesc, aproximativ 10 minute.
Scoateți cartofii din tigaie cu o lingură cu fante și aruncați cu carne.
Împrăștiați amestecul de carne și cartofi peste crusta de plăcintă coaptă.
Bateți împreună ouăle bătute și laptele, condimentați cu sare și piper și turnați peste amestecul de carne.
Coaceți până când ouăle sunt umflate și fierte, aproximativ 22 de minute. Se lasă să se odihnească timp de 10 minute înainte de feliere și servire.