Quiche cu carne de vită măcinată
Rețeta Quiche cu carne de vită măcinată se poate face în aproximativ 50 de minute . Pentru 1,07 USD per porție , această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 458 de calorii , 15 g de proteine și 36 g de grăsime fiecare. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Funcționează bine ca fel principal. Este o rețetă destul de ieftină pentru fanii mâncărurilor mediteraneene. Vă este adus de Taste of Home. Dacă aveți la îndemână brânză cheddar, pudră de usturoi, coajă de patiserie necoaptă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Cu un scor spectaculos de 35% , acest fel de mâncare nu este atât de spectaculos. Rețetele similare includ Easy Beef Stroganoff - Ground Beef Version , Easy Beef Stroganoff - Ground Beef Version și Easy Beef Stroganoff - Ground Beef Version .
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, gătiți carnea de vită și ceapa până când carnea de vită se rumenește și ceapa este fragedă; scurgere. Se amestecă sarea, oregano, usturoiul praf și piperul. Într-un castron mare, bateți ouăle, laptele și maioneza; se amestecă în amestecul de carne. Îndoiți brânzeturile.
Se toarnă în coaja de patiserie.
Coaceți, descoperit, la 350° sau până când un cuțit introdus lângă centru iese curat.
Lăsați să stea 5 minute înainte de a tăia.
Vin recomandat: Vin Spumant, șampanie, Bordeaux, Burgundia Albă
Vinul spumant, șampania și Bordeaux sunt alegeri excelente pentru Quiche. Chiar dacă nu faci mimoze, vinul spumant este grozav cu ouă din două motive. În primul rând, dacă mănânci ouă devreme, vinul spumant are mai puțin alcool. În al doilea rând, curăță palatul, ceea ce este important, deoarece se știe că gălbenușul acoperă palatul. Ai putea încerca NV Hazlitt 1852 Vineyards Cat Fizz Bottle of Wine. Recenzorilor le place destul de mult cu o evaluare de 5 din 5 stele și un preț de aproximativ 11 dolari pe sticlă.
![NV Hazlitt 1852 Vineyards Cat Fizz Sticla de vin]()
NV Hazlitt 1852 Vineyards Cat Fizz Sticla de vin
Amestecul său bogat oferă o senzație vibrantă de fructe, cu un final efervescent crocant.