Quiche Cajun într-o crustă de orez

Quiche Cajun într-o crustă de orez
Rețeta Quiche Cajun într-o crustă de orez este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un spectaculos fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Această rețetă servește 4 și costă 1,3 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 17g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 241 calorii. Un amestec de pudră de ceapă, sare, țelină pre-tăiată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Quiche De Spanac Cu Crustă De Orez, Quiche Kale-ceapă cu Cheddar-crustă de orez, și Quiche de sparanghel și ciuperci cu crustă de orez brun.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Pentru a pregăti crusta, combinați orezul, praful de usturoi, praful de ceapă, 1/2 linguriță de sare și 1 ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De UsturoiPraf De Usturoi
Praf De CeapăPraf De Ceapă
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
OrezOrez
SareSare
OuăOuă
3
Răspândiți amestecul în partea inferioară și în sus a unei plăci de plăcintă de 9 inci acoperite cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
4
Presărați fundul crustei uniform cu 1/4 cană de brânză Cheddar mărunțită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Cheddar MărunțităBrânză Cheddar Mărunțită
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
5
Pentru a pregăti umplutura, încălziți o tigaie antiaderentă medie la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Adăugați ceapa și următoarele 4 ingrediente (prin cârnați); saut 5 minute. Se amestecă uniform amestecul în crusta de orez pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CârnațiCârnați
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
CeapăCeapă
OrezOrez
7
Combinați înlocuitorul de ou, iaurtul fără grăsimi, sarea, sosul de ardei iute și albușurile; se amestecă cu un tel până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos FierbinteSos Fierbinte
Iaurt Fără GrăsimiIaurt Fără Grăsimi
înlocuitor De Ouăînlocuitor De Ouă
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
8
Se toarnă amestecul de înlocuire a ouălor peste amestecul de cârnați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înlocuitor De Ouăînlocuitor De Ouă
CârnațiCârnați
9
Se presară cu 1/4 cană de brânză Cheddar mărunțită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Cheddar MărunțităBrânză Cheddar Mărunțită
10
Coaceți la 375 timp de 30 de minute sau până când centrul este setat.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
11
Lăsați să stea 5 minute înainte de servire.

Vin recomandat: Bordeaux, șampanie, Burgundia Albă

Bordeaux, șampanie și Burgundia albă sunt alegerile mele de top pentru Franceză. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, puteți încerca și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux. Un vin pe care l-ați putea încerca este Cru Monplaisir Bordeaux Superieur. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
Cru Monplaisir Bordeaux Superieur
Cru Monplaisir Bordeaux Superieur
Artizanale cu stil lustruit, oferă aromatice Bordeaux clasice de prune, smochine, grafit, coacăz negru și un dram de stejar. Cabernet adaugă structură și fermitate taninurilor altfel mătăsoase, finisaje moderat lungi și proaspete cu frunze. Pereche cu un rozmarin și cimbru fiert miel umăr sau burgeri coaste scurte acoperit în Gruyere.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareCrustă
Revista