Quesadillas prăjite cu două umpluturi

Quesadillas prăjite cu două umpluturi
Quesadillas Fried cu două umpluturi ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Pentru 27 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 55 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 40. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați masa harina, cum ar fi maseca, ulei vegetal, acompaniament: guacamole și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare Mexican. Este adus la tine de Epicurious. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Cu o lingură scor de 9%, acest fel de mâncare este improvabil. Încercați Quesadillas prăjite cu două umpluturi, Quesadillas De Orez Prăjit Cu Creveți, și Sentimente Despre Umpluturi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti ceapa in unt intr-o tigaie medie antiaderenta la foc moderat, amestecand, pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Se pulsează ciupercile într-un robot de bucătărie până se toacă grosier și se adaugă în ceapă împreună cu epazot și sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
EpazotEpazot
CeapăCeapă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
3
Gatiti la foc moderat, amestecand, pana cand ciupercile se inmoaie si orice lichid se evapora, aproximativ 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
4
Se ia de pe foc și se răcește complet umplutura.
1
Amestecați masa harina, sarea și apa caldă într-un castron mare cu o lingură de lemn până când formează un aluat. Frământați aluatul în castron cu călcâiul mâinii 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(amestec De Masa De Porumb)(amestec De Masa De Porumb)
AluatAluat
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De LemnLingura De Lemn
BolBol
2
Scoateți bucăți mici de aluat și rotiți-le în bile de aproximativ 40 (puține de 1 inch).
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
3
Transferați bilele așa cum sunt formate într-o tavă căptușită cu folie de plastic și acoperiți cu mai multă folie de plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
4
Tăiați 2 (5 inci) pătrate dintr-o pungă mică de plastic și folosiți 1 pentru a alinia jumătatea inferioară a presei de tortilla. Puneți o bilă de aluat în presa de tortilla și deasupra cu al doilea pătrat de plastic. Închideți presa tortilla, împingând ușor maneta pentru a aplatiza aluatul la o rundă de 2 1/2 până la 3 inci. Dacă presa nu se aplatizează uniform, rotiți tortilla cu 180 de grade și aplatizați ușor din nou. (Alternativ, utilizați sucitor pentru a aplatiza aluatul între pătrate de plastic.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapa Rosie Mica, Tocata Marunt, Pentru Servire1 Ceapa Rosie Mica, Tocata Marunt, Pentru Servire
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
știft De Rulareștift De Rulare
5
Îndepărtați pătratul superior de plastic și puneți 1 linguriță umplutură de ciuperci sau aproximativ 1 linguriță queso fresco sfărâmată cu 1/2 linguriță cremă și o bucată de floare de dovleac, în centrul rundei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Queso FrescoQueso Fresco
CiuperciCiuperci
Suc De FructeSuc De Fructe
Crema MexicanăCrema Mexicană
6
Îndoiți rotund, încă în plastic, peste umplutură pentru a forma o jumătate de lună și prindeți marginile împreună pentru a sigila. Îndepărtați ușor plasticul, apoi transferați quesadilla într-o altă tavă căptușită cu folie de plastic și acoperiți cu o a doua foaie de folie de plastic. Repetați cu aluatul rămas, făcând aproximativ 20 de quesadillas din fiecare umplutură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
1
Încălziți 1 inch de ulei într-o tigaie grea de 10 inci, la foc moderat, până când termometrul cu grăsimi adânci înregistrează 375 km f, apoi prăjiți quesadillas în loturi de 6 până la 8, rotind o dată sau de două ori, până devin aurii, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
TigaieTigaie
2
Transferați cu o lingură cu fante pe prosoape de hârtie pentru a scurge și a readuce uleiul la 375 buc.F înainte de a adăuga următorul lot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
3
Serviți quesadillas imediat.
1
* Umplutura de ciuperci poate fi făcută cu 1 zi înainte și răcită, acoperită.* Quesadillas pot fi formate, dar nu prăjite, cu 1 zi înainte și refrigerate, acoperite. Aduceți la temperatura camerei și uscați dacă este necesar, înainte de prăjire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul este o alegere excelentă pentru Mexicani. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. WindRacer Russian River Pinot Noir cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 60 de dolari pe sticlă.
WindRacer Râul Rus Pinot Noir
WindRacer Râul Rus Pinot Noir
Aromele frumoase de sassafras, mocha și lemn dulce negru demonstrează personalitatea unică și îndrăzneață a văii râului rus. Aromele distincte de fructe mărăcinoase, stejar dulce și piper alb duc la un vin larg, echilibrat, cu aciditate alimentară. Zilele calde și însorite ale râului rus și nopțile răcoroase de ceață sunt optime pentru Pinot Noir – vinurile au o textură și o greutate deosebite, fără a fi exagerate sau a-și pierde aciditatea naturală. Aromele și aromele clasice adânci și întunecate pe care râul rus este cunoscut pentru strălucirea în acest vin.
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții40
Scor De Sănătate0
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista