Quesadillas Poblano-și-porumb

Quesadillas Poblano-și-porumb
Rețeta de quesadillas Poblano-și-porumb este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță o uimitoare vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Acest hor d ' oeuvre are 196 calorii, 8g de proteine, și 9g de grăsime per portie. Pentru 91 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de tortilla de făină, suc de lămâie, chimen măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un nu atât de remarcabil scor spoonacular de 38%. Încercați Porumb Dulce, Poblano + Ceapă Quesadillas De Porumb Galben, Quesadillas de pui, Poblano și porumb, și Quesadillas Cu Cremă Poblano pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Fierbeți porumbul și ardeii pe o foaie de copt căptușită cu folie acoperită cu spray de gătit la 5 inci de la căldură aproximativ 5 minute pe fiecare parte sau până când ardeii arată blister. Puneți porumbul deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Creveți SotațiCreveți Sotați
2
Așezați ardeii într-o pungă mare de congelator cu fermoar; sigilați și lăsați să stea 10 minute pentru a slăbi pielea. Cojiți ardeii; îndepărtați și aruncați semințele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
3
Tăiați în benzi subțiri.
4
Amestecați maioneza, sucul de lămâie și chimenul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
5
Întindeți amestecul uniform pe 1 parte a fiecărei jumătăți de tortilla; acoperiți uniform cu brânză, fâșii de piper și porumb. Îndoiți tortilele în jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chiftele De Pui Vegetariene CongelateChiftele De Pui Vegetariene Congelate
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
6
Gatiti quesadillas, 1 la un moment dat, intr-o tigaie mare acoperita cu spray de gatit la foc mediu 30 de secunde pana la 1 minut pe fiecare parte sau pana se rumeneste usor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Tăiați fiecare quesadilla în jumătate.
8
Notă: brânza Asadero sau Oaxaca poate fi înlocuită cu brânza Monterey Jack.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Monterey Jack CheeseMonterey Jack Cheese
Brânză OaxacaBrânză Oaxaca
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate5
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista