Quesadillas de spanac cu brânză Feta
Quesadillas de spanac cu brânză Feta ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul hor d ' oeuvre. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană are 26 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 16. Pentru 37 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mexicană. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. Dacă aveți la îndemână cremă de brânză, ceapă, măsline și alte câteva ingrediente, o puteți face. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 75%. Încercați Quesadillas cu spanac și Feta, Quesadillas cu spanac, pere și Feta, și Quesadillas cu spanac și brânză de capră cu ceapă caramelizată și roșii uscate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Întindeți 2 tortilla cu cremă de brânză.
Puneți spanacul, ceapa și brânza feta peste crema de brânză. Se acoperă cu restul de 2 tortilla; apăsați ușor.
Pulverizați tigaie antiaderentă de 12 inci cu spray de gătit; se încălzește la foc mediu. Gatiti fiecare quesadilla in tigaie 2 pana la 3 minute pe fiecare parte sau pana se rumeneste.
Tăiați fiecare quesadilla în 8 pene.
Tăiați roșiile cherry în jumătate; se acoperă cu smântână, jumătăți de roșii și măsline. Asigurați-vă cu scobitori.