Quesadillas de pui și ciuperci

Quesadillas de pui și ciuperci
Quesadillas de pui și ciuperci este un fără gluten rețetă cu 12 porții. Pentru $3.76 pe portie, această rețetă acoperă 49% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 1940 calorii, 54g de proteine, și 48G de grăsime. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mexicană. Un amestec de ciuperci shiitake, coriandru, pudră de chili și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Funcționează bine ca hor d ' oeuvre. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 82%, ceea ce este spectaculos. Încercați Quesadillas de pui și ciuperci, Quesadillas la grătar cu ciuperci și pui, și Quesadillas de pui, ciuperci și Gruyere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați praf de chili, usturoi și oregano. Saut până la parfumat, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De ChiliPraf De Chili
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
UsturoiUsturoi
3
Adăugați shiitake și ciuperci nasture și saut până la licitație, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci Cu Buton AlbCiuperci Cu Buton Alb
4
Se ia de pe foc.
5
Se amestecă puiul, ceapa și coriandrul. Se răcește 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
Pui întregPui întreg
CeapăCeapă
6
Se amestecă în brânză. Se condimentează cu sare și piper. (Se poate face cu 8 ore înainte. Acoperiți și răciți.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
BrânzăBrânză
7
Pregătiți grătarul (foc mediu). Periați ușor uleiul pe 1 parte a 8 tortilla.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapa Rosie Mica, Tocata Marunt, Pentru Servire1 Ceapa Rosie Mica, Tocata Marunt, Pentru Servire
Ulei De GătitUlei De Gătit
8
Așezați tortilla, cu ulei în jos, pe o foaie mare de copt. Împărțiți amestecul de pui între tortilla, răspândindu-se la o grosime uniformă. Se acoperă cu 8 tortilla rămase; apăsați, apoi periați cu ulei. Grătiți quesadillas până se încălzește și se rumenesc, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapa Rosie Mica, Tocata Marunt, Pentru Servire1 Ceapa Rosie Mica, Tocata Marunt, Pentru Servire
Pui întregPui întreg
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
9
Tăiați în pene.

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Mexicanul poate fi asociat cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Burn Cottage Cashburn Pinot Noir cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Burn Cottage Cashburn Pinot Noir
Burn Cottage Cashburn Pinot Noir
Flori aromate strălucitoare, cassis și fructe roșii care completează notele de condimente și sărate. Palatul este suplu și armonios, cu straturi interesante și elemente umami, textură fină și un finisaj minunat echilibrat.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate60
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista