Quesadillas De Ceapă La Grătar Și Gouda Afumată Cu Mini Salată De Lăstari De Mazăre

Rețeta ceapa Bbq și quesadillas Gouda afumate cu Mini salată de mazăre este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un uimitor vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 35g de proteine, 55g de grăsime, și un total de 948 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $3.32 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest hor d ' oeuvre. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de sos de grătar achiziționat, ceapă, sos de piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Cu o lingură scor de 72%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Quesadillas de ceapă la grătar și gouda afumată cu mini salată de lăstari de mazăre, Goudan afumat și Quesadillas de ceapă dulce, și Ceapă de grătar la grătar și Quesadillas Gouda afumate.
Vin recomandat: Pinot Noir, Trandafir Spumant, Riesling
Pinot Noir, Sparkling rosul și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Ai putea încerca Dragonette beciuri Sta. Rita Hills Pinot Noir. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 45 de dolari pe sticlă.
![Dragonette Beciuri Sta. Rita Hills Pinot Noir]()
Dragonette Beciuri Sta. Rita Hills Pinot Noir
2016 a fost un alt într-un șir de recolte teribil în Santa Barbara. Am avut un alt budbreak timpuriu și (spre deosebire de 2015) vreme perfectă în timpul setului, permițând o cultură puternică și echilibrată. Mai, iunie și iulie au fost destul de calde, iar coacerea a fost destul de rapidă; cu toate acestea, un August neobișnuit de răcoros a încetinit considerabil vița de vie. Pentru vinificator a fost aproape ideal, deoarece strugurii au reușit să finalizeze coacerea încet, fără vârfuri de căldură, iar strugurii au menținut o aciditate excelentă. Într-o serie de dimineți răcoroase, am ales fiecare bloc la maturitate și echilibru aproape perfect. Vinurile par să aibă un caracter fructifer deosebit, aciditate proaspătă și structură tanică și adâncime solidă.