Quesadillas Chile, brânză și slănină

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați Chile, brânză și Bacon Quesadillas. Această rețetă face 4 porții cu 714 calorii, 27G de proteine, și 47G de grăsime fiecare. Pentru $2.09 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Dacă aveți brânză Cheddar ascuțită, ceapă, tortilla veche de făină el și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a consuma tortilla de făină, puteți urma acest fel principal cu Chipsuri De Zahăr Cu Scorțișoară ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Încercați Chile Cu Fața Deschisă-Quesadillas Cu Brânză, Quesadillas de sfeclă și brânză de capră cu Chile-Lime Crema, și Quesadillas Cu Ouă Și Brânză De Slănină pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți grătarul de contact de dimensiuni medii închis timp de 5 minute.
Așezați slănina transversal pe grătar. Închideți grătarul. Grătiți 5 până la 6 minute sau până când sunt crocante.
Scoateți din grătar; scurgeți pe prosoape de hârtie. Răzuiți picăturile de pe grătar. Tăiați grosier slănina.
Presărați 4 tortilla cu brânză. Completați fiecare cu slănină, ardei iute, măsline feliate, ceapă și tortilla rămasă; apăsați ușor.
Așezați 1 quesadilla la un moment dat pe grătar. Închideți grătarul. Grătiți 2 până la 4 minute sau până când se topește maro auriu deschis și brânza.
Tăiați fiecare quesadilla în 4 pene. Atașați roșii sau măsline întregi în partea de sus a fiecărei pene cu scobitoare decorativă.