Quesadillas Chile, brânză și slănină

Quesadillas Chile, brânză și slănină
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați Chile, brânză și Bacon Quesadillas. Această rețetă face 4 porții cu 714 calorii, 27G de proteine, și 47G de grăsime fiecare. Pentru $2.09 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Dacă aveți brânză Cheddar ascuțită, ceapă, tortilla veche de făină el și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a consuma tortilla de făină, puteți urma acest fel principal cu Chipsuri De Zahăr Cu Scorțișoară ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Încercați Chile Cu Fața Deschisă-Quesadillas Cu Brânză, Quesadillas de sfeclă și brânză de capră cu Chile-Lime Crema, și Quesadillas Cu Ouă Și Brânză De Slănină pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți grătarul de contact de dimensiuni medii închis timp de 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
2
Așezați slănina transversal pe grătar. Închideți grătarul. Grătiți 5 până la 6 minute sau până când sunt crocante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
3
Scoateți din grătar; scurgeți pe prosoape de hârtie. Răzuiți picăturile de pe grătar. Tăiați grosier slănina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
4
Presărați 4 tortilla cu brânză. Completați fiecare cu slănină, ardei iute, măsline feliate, ceapă și tortilla rămasă; apăsați ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chiftele De Pui Vegetariene CongelateChiftele De Pui Vegetariene Congelate
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
5
Așezați 1 quesadilla la un moment dat pe grătar. Închideți grătarul. Grătiți 2 până la 4 minute sau până când se topește maro auriu deschis și brânza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
6
Tăiați fiecare quesadilla în 4 pene. Atașați roșii sau măsline întregi în partea de sus a fiecărei pene cu scobitoare decorativă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă

Vin recomandat: Cava, Grenache, Shiraz

Cava, Grenache și Shiraz sunt alegeri excelente pentru Chili. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Ai putea încerca Poema Cavan Extra Dry. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Poema Cava Extra Dry
Poema Cava Extra Dry
Prezintă arome clare de mere verzi, cretă și flori de primăvară și arome proaspete, acidulate de fructe în gură, cu o urmă de dulceață care este bine echilibrată de aciditate.Un aperitiv grozav, acest vin se asortează și cu aperitive și tarte sărate.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate13
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista