Quesadilla De Trezire
Rețeta de trezire Quesadillan este gata în aproximativ 10 minute și este cu siguranță un excelent vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 42 calorii. Pentru 36 de cenți pe porție, veți obține un hor d ' oeuvre care servește 10. Un amestec de tortilla de făină, philadelphia cu 1/3 mai puțină grăsime decât crema de brânză, legături de mic dejun Boca veggie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă de la KraftRecipes.com are 1 fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este extraordinar. Încercați Ziua Recunostintei Resturi Quesadilla (3-Brânză Curcan Cranberry & Sage Quesadilla), Quesadilla paran el Desayuno (mic dejun Quesadilla), și Pear Quesadilla (Quesadilla de Pera) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți legăturile de mic dejun conform instrucțiunilor de pe pachet; tăiați longitudinal în jumătate.
Întindeți tortilla cu cremă de brânză cu conținut redus de grăsimi; deasupra cu verigi. Îndoiți tortilla în jumătate.
Gatiti in tigaie antiaderenta la foc mediu 2 min. pe fiecare parte sau până se rumenesc ușor pe ambele părți.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Mexicanul funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ai putea încerca este Dragonette beciurile Sta. Rita Hills Pinot Noir. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 45 de dolari.
![Dragonette Beciuri Sta. Rita Hills Pinot Noir]()
Dragonette Beciuri Sta. Rita Hills Pinot Noir
2016 a fost un alt într-un șir de recolte teribil în Santa Barbara. Am avut un alt budbreak timpuriu și (spre deosebire de 2015) vreme perfectă în timpul setului, permițând o cultură puternică și echilibrată. Mai, iunie și iulie au fost destul de calde, iar coacerea a fost destul de rapidă; cu toate acestea, un August neobișnuit de răcoros a încetinit considerabil vița de vie. Pentru vinificator a fost aproape ideal, deoarece strugurii au reușit să finalizeze coacerea încet, fără vârfuri de căldură, iar strugurii au menținut o aciditate excelentă. Într-o serie de dimineți răcoroase, am ales fiecare bloc la maturitate și echilibru aproape perfect. Vinurile par să aibă un caracter fructifer deosebit, aciditate proaspătă și structură tanică și adâncime solidă.