Quesadilla De Creveți

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mexicane, așa că încercați Quesadillan de creveți. Această rețetă servește 1. Pentru $3.94 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 44G de proteine, 32g de grăsime, și un total de 621 calorii. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 137 ar spune că a lovit locul. Vă este adus prin simple rețete. Acesta funcționează cel mai bine ca un Hor d ' oeuvre, și se face în aproximativ 25 minute. Mergeți la magazin și ridicați serrano chile, creveți mijlocii-mici, tortilla de făină și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este minunat. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Creveți Scampi Quesadilla, Quesadilla De Creveți Și Jalapeno, și Quesadilla de creveți și Chorizo.
Instrucțiuni
1 dacă începeți cu creveți crudi congelați, dezghețați-i așezându-i într-un castron cu apă cu gheață până se decongelează. Apoi braconați creveții crudi timp de 1 până la 2 minute în apă clocotită, scoateți din tigaie cu o lingură cu fante și clătiți sub apă rece pentru a opri gătitul. Dacă începeți cu creveți fierți congelați, îi puteți dezgheța într-un castron cu apă cu gheață sau suc de lămâie cu gheață.2
Așezați creveții fierți strecurați într-un castron.
Adăugați suc de lămâie sau lămâie, niște jalapeno proaspăt tocat sau serrano chile și/sau o picătură de pudră de chile (puteți folosi și ardei iute chipotle sau pudră de chili chipotle) la nivelul dorit de căldură, ceapă verde și coriandru.
Se presară sare și piper.
Lăsați la marinat timp de 10 până la 30 de minute. Se strecoară sucul.3
Încălziți o tigaie din fontă sau fără băț pe mediu înalt.
Adăugați o cantitate mică de ulei (aproximativ 1/2 linguriță) și întindeți-l în jurul fundului tigaiei cu o spatulă (puteți folosi și unt).
Așezați o tortilla de făină pe tigaie. Întoarceți tortilla de câteva ori, 10 secunde între răsturnări. Buzunarele de aer ar trebui să înceapă să se formeze în tortilla.
Scoateți tortilla și repetați cu a doua tortilla. Lăsați a doua tortilla în tigaie și reduceți focul la mediu.4
Presărați tortilla cu brânza rasă. Distribuiți amestecul de creveți deasupra brânzei.
Așezați cealaltă tortilla deasupra. Folosind două spatule (una pentru a ține partea superioară în poziție) răsturnați quesadilla când tortilla de jos este bine prăjită și brânza a început să se topească.
Scoateți quesadilla din tigaie când tortilla de jos acum s-a prăjit suficient.De asemenea, puteți folosi o singură tortilla în loc de două și puteți plia tortilla peste ea însăși ca o omletă.5
Tăiați ca o plăcintă în șase bucăți. O roată de pizza funcționează bine pentru asta.
Așezați pe o farfurie de servire.
Se servește cu felii de avocado și smântână.
Se ornează cu coriandru proaspăt tocat.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Un vin pe care l-ați putea încerca este Santi Sortesele Pinot Grigio. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
![Santi Sortesele Pinot Grigio]()
Santi Sortesele Pinot Grigio
Nuanță galbenă de paie, însoțită de un nas concentrat de pere, caise și flori albe. Gustul fructat, cu note de vârf de fructe de piatră, prezintă maturitate și rotunjime bine susținute de o aciditate și savoare elegante, asigurând un finisaj lung și persistent.