Quesadilla de ciuperci (quesadilla de Champi Cormorones)

Quesadilla de ciuperci (quesadilla de Champi Amperculones) ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 665 calorii, 30g de proteine, și 44G de grăsime fiecare. Pentru $2.55 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. 139 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați brânză mozzarella, ulei de măsline, ciuperci portobello și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este excelent. Încercați Ziua Recunostintei Resturi Quesadilla (3-Brânză Curcan Cranberry & Sage Quesadilla), Quesadilla paran el Desayuno (mic dejun Quesadilla), și Pear Quesadilla (Quesadilla de Pera) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie cu sos mediu încălziți uleiul de măsline la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa și usturoiul. Gatiti aproximativ 5 minute sau pana cand ceapa este translucida.
Adăugați ciupercile, cimbru, sare și piper și gătiți încă aproximativ 7 minute.Pe o suprafață de lucru, întindeți 4 tortilla.
Presărați brânza Monterey jack peste fundul fiecărei tortilla. Lingurați uniform amestecul de ciuperci deasupra brânzei, apoi acoperiți cu provolone și brânză mozzarella. Sus cu o altă tortilla.
Încălziți o tigaie mare antiaderentă cu spray de gătit la foc mediu. Așezați cu grijă 1 quesadilla în tigaie și gătiți 2 minute. Folosind o spatulă, răsturnați ușor quesadilla și gătiți încă 2 minute până se rumenesc ușor și brânza se topește. Repetați cu a doua quesadilla.