Quahog Umplut

Quahog umplut ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. O porție conține 204 calorii, 6g de proteine, și 10g de grăsime. Pentru 49 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Această rețetă de la Foodnetwork necesită frunze de pătrunjel, chourico, masa portugheză și frunze de coriandru. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 27%, ceea ce nu este atât de grozav. Încercați Un Picnic umplut: roșii umplute cu Tunan și anghinare, ardei roșu, dovlecei umpluți cu Fetan și năut, mere Macintosh umplute cu nuci și zahăr brun, Good Cook Stuffed Burger Challenge: burgeri de creveți umpluți cu porumb și Monterey Jack, și Friptură de flanc umplută la grătar în stil Muffuletta (umplută cu Salumi, Provolone și salată de măsline) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Încălziți o oală medie la foc mare și aduceți 1 până la 2 centimetri de apă la fierbere.
Adăugați quahogs și acoperiți tigaia. Aburiti-le pana se deschid, cel putin 6 minute. Aruncați orice quahogs care nu se deschid. Se strecoară bulionul și se rezervă 1/4 cană.
Scoateți quahogii din coji (lăsând cojile intacte; nu vă despărțiți) și tocați carnea.
Într-o tigaie mare, încălziți uleiul și untul la foc mediu-mare.
Adăugați chourico, ceapa și ardeiul verde și gătiți până când legumele se înmoaie, aproximativ 5 până la 7 minute.
Adăugați carnea de scoică tocată, sucul de lămâie și sosul fierbinte și gătiți încă 2 până la 3 minute.
Într-un bol mare de amestecare, turnați amestecul chourico peste pâinea cubată și adăugați coriandru, pătrunjel, pastă de ardei roșu, pesmet și bulion de scoici.
Se amestecă ușor, apoi se umplu fiecare coajă de scoică cu aproximativ 3/4 cană de umplutură de scoică. Înfășurați cojile de scoică în folie de aluminiu și coaceți până se încălzește, aproximativ 15 minute.