Pătrățele de turtă dulce cu cremă de miere-Mascarpone
Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 449 calorii, 4G de proteine, și 24g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 9 și costă 74 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este perfect pentru Crăciun. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de miere, ghimbir măcinat, brânză mascarpone și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ Melasă - tort de turtă dulce cu cremă de Mascarpone, Melasă - tort de turtă dulce cu cremă de Mascarpone, și Pătrate de turtă dulce cu glazură de brânză cremă de lămâie.
Instrucțiuni
Bateți brânza mascarpone, mierea și sucul de lămâie într-un castron mic pentru a amesteca. Acoperi; se răcește până când este gata de servit. (Se poate face cu 1 zi înainte; Păstrați la rece.)
Preîncălziți cuptorul la 350 F. Unt și făină tigaie metalică pătrată de 8 inci.
Bateți primele 6 ingrediente într-un castron mediu pentru a se amesteca bine; amestecați ghimbirul cristalizat.
Bateți uleiul, melasa și zahărul brun într-un castron mare pentru a amesteca; bateți în coaja de ou și lămâie. Treceți treptat în ingrediente uscate, apoi apă clocotită.
Transferați aluatul în tigaia pregătită.
Coaceți tortul până când testerul introdus în centru iese curat, aproximativ 30 de minute. Tort rece 15 minute. (Se poate face cu 1 zi înainte. Se răcește complet; acoperiți și depozitați la temperatura camerei.)
Tăiați tortul în pătrate; Cerneti zaharul pudra peste.
Se servește cald sau la temperatura camerei cu topping.
* Cremă de brânză italiană disponibilă pe piețele italiene și în multe supermarketuri.