Pătrățele De Lămâie Fără Gluten Bisquick, Fără Gluten
Bisquick pătratele de lămâie fără Gluten de la Buck ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegetariană are 159 calorii, 1g de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 16 și costă 20 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați zahăr pudră, sare, zahăr granulat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 4 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Amestec Bisquick Fără Gluten, Bisquick Fără Gluten-Snickerdoodles, și Bisquick De Casă Fără Gluten pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.într-un castron mediu, amestecați Bisquick mix, 1/2 cană unt și 1/4 cană zahăr pudră până se omogenizează. (
Amestecul va fi sfărâmicios.) Apăsați în partea de jos a tăvii pătrate de 8 inci.
Coaceți 20 de minute sau până se rumenesc ușor.
Într-un castron mediu, amestecați zahărul granulat, coaja de lămâie, sucul de lămâie, praful de copt, sarea și ouăle cu mixerul electric la viteză medie 3 minute sau până când este ușor și pufos. Bateți în unt topit.
Se toarnă peste crusta fierbinte.
Coaceți 25 până la 26 de minute sau până când nu rămâne nicio indentare când este atinsă ușor în centru. Se răcește complet în tigaie pe raftul de răcire, aproximativ 1 oră. Se da la frigider 2 ore sau pana se raceste bine.
Se presară cu zahăr pudră.
Tăiați în 4 rânduri cu 4 rânduri. A se păstra acoperit la frigider.