Pătrățele de bomboane cu ciocolată și arahide
Rețeta de pătrățele cu ciocolată și arahide poate fi preparată în aproximativ 20 de minute . Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 140 de calorii , 3 g de proteine și 7 g de grăsimi per porție. Pentru 17 cenți per porție , această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este pentru 100 de persoane. O persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este oferită de Taste of Home. Mergeți la magazin și cumpărați lapte condensat, chipsuri de ciocolată semidulce, unt de arahide și alte câteva lucruri pentru a o prepara astăzi. Funcționează bine ca o gustare ieftină. Luând în considerare toți factorii, această rețetă obține un scor mediu de 0% , ceea ce este foarte rău (dar totuși remediabil). Rețete similare includ pătrățele cu unt de arahide fără cuptor , prăjitura cu unt de arahide Reese's și pătrățele cu unt de migdale și ciocolată .
Instrucțiuni
Ungeți o tavă de 38 cm x 25 cm x 2,5 cm cu o lingură de unt; dați deoparte. Într-o cratiță, la foc mic, gătiți și amestecați chipsurile și untul de arahide până când chipsurile se topesc și amestecul devine omogen.
Întindeți jumătate în tava pregătită; dați la frigider.
Adăugați arahidele în amestecul rămas; puneți deoparte.
Într-o cratiță, combinați laptele, amestecul de budincă și untul rămas; gătiți și amestecați până când amestecul dă în clocot. Gătiți și amestecați timp de 1 minut.
Luați de pe foc; adăugați aroma de arțar. Într-un bol, bateți zahărul pudră și amestecul de budincă până obțineți o compoziție omogenă. Întindeți cu grijă peste stratul de jos. Întindeți cu grijă amestecul de arahide rezervat. Dați la frigider timp de cel puțin 24 de ore.
Tăiați în pătrate de 2,5 cm. A se păstra la frigider în recipiente etanșe.