Pătrunjel Spanac Tocană De Pui

Pătrunjel spanac tocană de pui ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și întregi 30 are 384 calorii, 28G de proteine, și 24g de grăsime per portie. Pentru $2.6 pe portie, această rețetă acoperă 34% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de piept de pui, turmeric măcinat, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza până suc de lamaie ai putea urma acest curs principal cu Cookie-uri de lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor minunat spoonacular de 81%. Încercați Pui cu Tagliatelle de spanac și pesto de pătrunjel, Pui, fasole albă și tocană de spanac, și Paleo Pui Lamaie Spanac Anghinare Tocană pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie de dimensiuni medii, încălziți 4 linguri de ulei de măsline.
Adăugați pătrunjelul și spanacul și prăjiți până se ofilesc. Pune deoparte.
Încălziți celelalte 2 linguri de ulei de măsline într-un vas mare.
Se adaugă ceapa și se sotează, amestecând ocazional, până se înmoaie.
Adăugați pieptul de pui și rumeniți ambele părți ale fiecărui sân.
Adăugați sarea, turmericul, pătrunjelul prăjit/spanacul, apa și pasta de roșii. Aduceți totul la fierbere și lăsați să fiarbă timp de 10 minute.
Adăugați cartofii cubați. Acoperiți și lăsați să gătească la foc mic timp de 1 până la 2 ore.
Adăugați sucul de lămâie, aduceți la fierbere și lăsați să fiarbă încă 10 minute.
Serviți cu orez aburit, dacă doriți.