Pătratele Lăcustelor
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați pătratele de lăcustă. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 17g de grăsime, și un total de 348 calorii. Pentru 68 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 118 persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați unt, sare, zahăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 9 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Pătrate De Lăcustă Înghețate, Pătrate De Desert Grasshopper, și Plăcintă Cu Lăcustă.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mică amestecați împreună amidon de porumb, zahăr, sare și lapte. Aduceți la fierbere ușoară la foc mediu în timp ce bateți constant. Gatiti, amestecand constant, pana cand budinca este groasa cu bule lente care sparg suprafata (aproximativ 2 minute).
Se ia de pe foc și se toarnă imediat într-un castron mare. Se amestecă rapid în crincormme de menthe, crincormme de cacao și vanilie. Puneți vasul peste o baie de gheață și bateți continuu pentru a se răci la temperatura camerei (aproximativ 10 până la 15 minute).
Așezați o bucată de hârtie cerată sau folie de plastic deasupra budincii pentru a preveni formarea pielii de budincă. La frigider.
Într-un mixer electric cu suport prevăzut cu accesoriul cu palete, cremă împreună unt și zahăr de cofetărie la viteză medie până când este ușor și pufos, aproximativ 2 minute.
Adăugați ciocolată topită și bateți până se combină bine, cu aproximativ 30 de secunde mai mult.
Se transferă într-un castron și se lasă deoparte. Spălați vasul mixerului și uscați cu atenție.
Adăugați smântână în vasul unui mixer electric cu suport prevăzut cu un accesoriu pentru tel. Bateți la viteză medie mare până se formează vârfuri moi, aproximativ 1 minut. Îndoiți frisca în budincă răcită.
Acoperiți fundul unei tigaie de 8 x 8 cu biscuiți graham de ciocolată (veți avea nevoie de 4 "foi" de 1/2 cracker sau 9 pătrate graham pe strat). Acoperiți biscuiții graham cu jumătate din amestecul de budincă, acoperiți cu un alt strat de biscuiți graham, apoi acoperiți cu budinca rămasă.
Adăugați stratul final de biscuiți graham în partea superioară și acoperiți cu glazură de ciocolată. Se da la frigider peste noapte.