Pătratele Lăcustelor

Pătratele Lăcustelor
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați pătratele de lăcustă. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 17g de grăsime, și un total de 348 calorii. Pentru 68 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 118 persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați unt, sare, zahăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 9 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Pătrate De Lăcustă Înghețate, Pătrate De Desert Grasshopper, și Plăcintă Cu Lăcustă.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mică amestecați împreună amidon de porumb, zahăr, sare și lapte. Aduceți la fierbere ușoară la foc mediu în timp ce bateți constant. Gatiti, amestecand constant, pana cand budinca este groasa cu bule lente care sparg suprafata (aproximativ 2 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 CmCremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Se ia de pe foc și se toarnă imediat într-un castron mare. Se amestecă rapid în crincormme de menthe, crincormme de cacao și vanilie. Puneți vasul peste o baie de gheață și bateți continuu pentru a se răci la temperatura camerei (aproximativ 10 până la 15 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creme De MentheCreme De Menthe
Rom Malibu Cu Aromă De Nucă De CocosRom Malibu Cu Aromă De Nucă De Cocos
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, OpționalStropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Așezați o bucată de hârtie cerată sau folie de plastic deasupra budincii pentru a preveni formarea pielii de budincă. La frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
4
Într-un mixer electric cu suport prevăzut cu accesoriul cu palete, cremă împreună unt și zahăr de cofetărie la viteză medie până când este ușor și pufos, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Napolitane Miniaturale Cu VanilieNapolitane Miniaturale Cu Vanilie
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
5
Adăugați ciocolată topită și bateți până se combină bine, cu aproximativ 30 de secunde mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
6
Se transferă într-un castron și se lasă deoparte. Spălați vasul mixerului și uscați cu atenție.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Adăugați smântână în vasul unui mixer electric cu suport prevăzut cu un accesoriu pentru tel. Bateți la viteză medie mare până se formează vârfuri moi, aproximativ 1 minut. Îndoiți frisca în budincă răcită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)
Napolitane Miniaturale Cu VanilieNapolitane Miniaturale Cu Vanilie
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Acoperiți fundul unei tigaie de 8 x 8 cu biscuiți graham de ciocolată (veți avea nevoie de 4 "foi" de 1/2 cracker sau 9 pătrate graham pe strat). Acoperiți biscuiții graham cu jumătate din amestecul de budincă, acoperiți cu un alt strat de biscuiți graham, apoi acoperiți cu budinca rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biscuiți Graham întregi, Rupti în Bucăți MariBiscuiți Graham întregi, Rupti în Bucăți Mari
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Pentru LegarePentru Legare
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
9
Adăugați stratul final de biscuiți graham în partea superioară și acoperiți cu glazură de ciocolată. Se da la frigider peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Monedă Roșie De Bomboane1 Monedă Roșie De Bomboane
Biscuiți Graham întregi, Rupti în Bucăți MariBiscuiți Graham întregi, Rupti în Bucăți Mari
10
Se servește răcit.
DificultateExpert
Gata În9 hrs
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista